Sevgi1 5aylik hiç sokmadik bebeği denize sokayım mi sokarsam kaç dk bişi olur fln diye de korkuyorum ama hep bebek dolu deniz
Bulutanasi Sevgi1 Canım ben 3,5 aylıktı enise ilk soktuğunda. 10 dk geçirmedik . Bizde bir sorun olmadı ama doktorunuza bi danışın yinede
Damla33 Sevgi1 bn daha gecen hafta soktum 4 aylikti gayet iyi geldi boynu isilik oluyodu hep gecti 1 haftadir olmuyo
Deletedmom277 Sevgi1 doktorun izniyle 2.5 aylıkken girdi 6-7 dk durduk çıkardık denize. Her gün girdi. Çıktıktan hemen belden aşağısını yıkadık.
Sevgi1 Bulutanasi Dr izin vermedi 1 yasa kadar dedi ama arkadaşların dru izin vermiş girsin bişi olmaz demiş o yüzden kararsizim
Deniz_kum Sevgi1 ben soktun 6 aylıktı biz hemen üşüttük başka bebekler hep giriyor 7.ayda birdaha soktuk yine üşüttük bebeğim hassas diye sokamadım birdaha ama çevredeki herkes sokuyor bebekle alakalı bir durum bence çok tutmamak kaydı ile sokabilirsiniz bence
Pinkbery Sevgi1 kafasını sokmadıgın sürece sorun olmaz Yüzünü falan kendin yıkarsın deniz suyuyla. Kesinlikle sok İyi gelr vücudunada sıcaklarda. Havuza zaten sokulmaz ama denzden mahrum kalmasın. Boyuda uzar 😊
Denotemo Sevgi1 allah allah deniz iyidir aslında havuza izin vermiyolar hakşı olarak bence aokun 5 10 dkdan bir şey olmaz deneyin
Pretttmom Havuza sokma da:) Deniz 3,5 aylık yeni geldik ve girdik çoktan korumakta ama remi ve mutlaka uv korumalı mayo giydir şapka ile öğlen Deniz ılık oluyor diye sokuyorduk sıkıntı olmadı
Baynimir Sevgi1 11 aylık oğlum denizi çok sevdi. Üşütme VS olmadı ama gidilen yer önemli. Akdenizde mesela denizden çıkınca pek üşütmüyor havası ama Karadenizin öyle değil dudakları morarıyor insanın 😬
Kahvegerek 8 aylıktı ilk denizle tanıştığında biz öyle 10 dk falan değil baya durduk çok sevdi bizde eğlenmemize Baktık ama şu içine oturtulan simitlerden alırsanız hem sever hem siz de rahat edersiniz
Pretttmom Sevgi1 alışınca sever bile çok sakınmama taraftarıyım tuzlu bebekler için bi şifadır bence genzi filan açılır Deniz suyu sıkmıyor muyuz burnuna korkma rahat ol
koalaveannesi Sevgi1 ben kızımı ilk 5 aylıkken denize girdirdim 10-15 fln durdu sonra hemen duş aldırdım havuza da aynı şekilde soktum havuzun enfeksiyon riski var ama çok şükür hastalanmadı hatta boyunlukla kendi de çok mutlu oldu 8 aylık oldu yine 10dk fln girdirdim sonrasında yıkadım bişey olmadı çok şükür
PrensesRavza Sevgi1 Ya bebeginize bağlı o biz 6 aylıkken sokmaya çalıştık çok korktu istemedi sevmedi yaklaşınca bile ağlamaya başladı o yüzden bebekle alakalı
Mucizem_0809 Sevgi1 3 aylıktı soktuk 3 gün üst üste bayada rüzgar falan vardı bebeğime bişe olmadı çok şükür ben hastalandım 😀
[silindi] Sevgi1 3,5 aylık haftaya tatilde sokmayı düşünüyorum bi kaç dk ve günün nispeten az güneşli saatlerinde
Suzitosuzi Sevgi1 Havuza sokulmaz denize sokulur bebekler hiçbir şey olmaz sadece çıkınca normal ılık suyla hemen duş aldırın tuz kalmasın üstünde