Oldugugibibiri Yaren-156 doğrusu cam sabah sadece Biraz havalandırmak için açıyorum klima kullanıyorum. Ama temizlikten hemen sonra kararma oluyor yani toz girmesine fırsat bile olmuyor
Oldugugibibiri Bendiyebiri halılarım her sene yıkamaya gidiyor evime de kimse gelmez uzaktayım diye. Eşim de çok dikkatlidir eve gelince çorabını vs çıkarır gezmez tüm gün ayakkabıda olan çorapla. Bebeğim emekliyor diye çok dikkat ediyoruz. Karıştırmıyorum aslında ama hep parkeler yapış yapış oluyor. Temiz olsun diye fazla mı koyuyorum acaba diyorum bilmiyorum ki
Bendiyebiri Oldugugibibiri bende yapıyorum onu çok koyuyorum bazen ondan olabilir. Evde ister istemez toz oluyor zaten kıyafetler falan çok takılmamaya çalış yoksa insan kafayı yeme durumuna geliyor temizycem diye 😂😂
Oldugugibibiri Bendiyebiri ya evet ama evime biri gelse beyaz çorapla diyecek leş gibiymiş hale bak çorapların. Gelene de renkli giy denmez ya 😂 mutlaka bi yerde hata yapıyorum ya çünkü ev her gün süpürülüyor haftada 2 gün de siliniyor ki ben ve bebeğimden başka evde gezen yok eşim akşamdan akşama
MySunny Oldugugibibiri yapışkanlı his oluyorsa,deterjan kaynaklıdır. Yani aildikten sora, deterjansız durulama yapar gibi saf suyla tekrar geçin üstünden
Oldugugibibiri MySunny bi de öyle deniyim acaba o yüzden de çoraplar kirleniyor gibi görünüyor olabilir mi
Aselmina1906 Oldugugibibiri peki benmde aynı şey yaşanıyor ve beyaz çorapları makinaya attgmda o beyazlığı tekrar bulamıyorum onun için bir çözümn varmı peki😂
Oldugugibibiri Aselmina1906 siyahlık kalmıyor ama tabi ilk günkü beyazlık da kalmıyor ben alo deterjan kullanıyorum renkli ve beyazlar için olanı
Aselmina1906 Oldugugibibiri bazı çoraplarda geçiremiyorum resmen ayakkabınnda kiri geçiyor sanırım birde
MySunny Bi de ben, odaları silerken, bir odayı bitirdiğimde o suyu döküyorum hemen.başka oda için,yeni su dolduruyorum.Eğer öyle yapmıyorsanız,böyle de deneyebilirsiniz