MiLaninannesi1 Bende dert ediyordum kafama benimde 2 göğüsten en fazla 90 cc çıkıyor kızım 2bucuk aylık tabi bende yettidigini düşünmüyorum ama ortalama herkesin böyle çıkıyor sanırım🙄
fatmaozdemirr MiLaninannesi1 dediğiniz gibi sanırım ortalama aşağı yukarı böyle çıkıyor İnşAllah git gide de artarak devam eder
Deletedmom378 fatmaozdemirr kaç cc den ziyade 20 dakika bi göğüs süt gelmese bile sağılır 20 dakika diğer göğüs süt gelmese bile sağılır uyarı gidiyor çünkü en az da 12 dakika göğüs sağma süresi
fatmaozdemirr Deletedmom378 ben de 15 dakika sağıyorum süt gelmemesi durumunda 1-2 dakika da öyle bekliyorum
Okyanus Asli_gul63 şişlik olan göysümden süt gelmior önceki gibi 90 ml geliodu şimdi 50 zar zor gelio
Okyanus Asli_gul63 aksine sütüm azaldı hemde yarı yarıya şimdi ne yapıcam bilmiyorum hangi makinayla sağsam ne yapsam bilmiyorum
Asli_gul63 Okyanus masaj yaparak şişliği yumuşatmalısın bol bol dereotu ye çok iyi geliyor. Ayrıca her gün iki kaşık yulaf iki kaşık tahin iki hurma biraz susam ve sütü bi kasede karıştırıp ye çok işe yarıyor canm
Asli_gul63 Okyanus ben sezaryen ile doğum yaptım. Sancım da yoktu diye on gün sütüm yoktu O yüzden baya araştırdım süt arttıran şeyleri
Asli_gul63 Okyanus canım dereotu müthiş bişey kesinlikle her öğün yemelisin. Ve ben bi karışım var onu yapıp içiyordum çok işe yaradı. 1 yemek kaşığı yulaf 1tatlı kaşığı tahin 2 hurma Yarım muz Bir bardak süt karıştırıp içiyorsun
Okyanus Asli_gul63 bunların hepsini sütle karıştırıyorum yani çook tesekkür ederim evden bebekten dolayı cıkamıorum ama ilk fırsatta alıp denicem
Asli_gul63 Okyanus evet her gün içmelisin yemeklerin yanında da dereotunu ye bol bol ayrıca ne kadar sağarsan sağ sütün hepsini sağamazsın o yüzden sütüm yok deme süt var ama sağıp yorma kendini sapmayı bırakırsan düzene girer ve kesinlikle masajı ihmal etmemelisin rica ederim 😇