Erenela_ fatmaozdemirr yani o kişiden kişiye değişir mesela benden en fazla 70 80 cc çıkıyor tek memeden
Ferdaa fatmaozdemirr ben öğünde ne kadar çıkarsa veriyorum ek mamada yiyor en fazla 70 cc çıkıyor iki memeden
ZGD fatmaozdemirr kişiden kişiye makineden makineye değişir. Bebeğiniz doyuyorsa kilo alımı iyiyse sütünüz yetiyordur
Deletedmom378 fatmaozdemirr kaç cc den ziyade 20 dakika bi göğüs süt gelmese bile sağılır 20 dakika diğer göğüs süt gelmese bile sağılır uyarı gidiyor çünkü en az da 12 dakika göğüs sağma süresi
fatmaozdemirr Erenela_ orası da doğru benden 30-35 çıkıyor 2 gündür sağmaya başladım sizce gittikçe artar mı
Okyanus Benim ki belli olmuor normalde 80 90 cıkarken bir memeden ertesigün 25 zor cıkıor anlamıorum birde göğsümde asırı bi ağrı oldu dün aksamdan beri o yüzden cıkmadıgını düşünüyorum ama bilmiyorum
Okyanus Benim ki belli olmuor normalde 80 90 cıkarken bir memeden ertesigün 25 zor cıkıor anlamıorum birde göğsümde asırı bi ağrı oldu dün aksamdan beri o yüzden cıkmadıgını düşünüyorum ama bilmiyorum
fatmaozdemirr Okyanus evet sizi o etkilemiş olabilir normalde o kadar çıkarken azalması ağrıdan kaynaklı olabilir umarım biran önce ağrısı gider ve sütünüz artarak devam eder. Siz kaç aylıksınız benim ki normal mi
fatmaozdemirr Ferdaa ben de öyle yapıyorum ne kadar çıkarsa onu içiriyorum tabi doymuyor mama veriyorum iki memeyi ben aynı anda sağıyorum ikisinden de otuşar cc çıkıyor
fatmaozdemirr Ferdaa bazen göğüslerim o kadar acıyor ki göğüse doğru da yerleştiriyorum ama çok acıyor sağıyorum acı olmuyor makinede de bebek emmesi gibi çekiyor azalır mı ki çalışan anneler sürekli sağıyorlar
Rahmeli Ferdaa ben sürekli sagıyorum bebeklerim emmiyor ve sürekli cogalıyor sütüm cok şükür.rezene içiyorum hergün bir kere
fatmaozdemirr Ferdaa hiç mi emzirmiyorsunuz sürekli mi sağıyorsunuz ki hem emzirip hem de sütü artırmak için sağarsak azalmaz diye düşünüyorum
fatmaozdemirr Ferdaa meme reddinden emzik ve biberon veriyorsanız vermeyin o şekilde memenizi emmeye başlar
Rhk01 Bebeğinizle ten tene temas yapın beraber duşa girin sakin olduğunda sürekli meme teklif edin her bebekte içgüdsel emme refleksi vardı sonradan yaptığınız hatalarla memeden soğur.. emzik vermeyin