Marjinal_Anne2 Babybloom ahahahah ya harikasınız 🙈☺️ Kolaylıklar dilerim 🌺 acaba küçük oldukları zamanda çıkıyor muydunuz🥺 kzım 28aylık diğeri de 1aylık çok çekiniyorum o yüzden 🫣
Babybloom Marjinal_Anne2 inan bana ikinci yeni doğduğunda her şey çok daha kolaydı 😁en azından biri sabitti😁 şimdi ikisinin ayrı peşinde koşuyorum, birlik yapıp beni delirtiyorlar🤣
Marjinal_Anne2 Dilhunizade yaa aslında bi cesaret edip cıkayim diyorm ama sonra da küçüğü ağlarsa o an yönetemem diye oturuyorum , bebek arabasına büyüğü de binmek istiyor cünkü 🥺
Dilhunizade Marjinal_Anne2 ben bebek arabasına bebegi yatiriyorum on dirsekli bölümüne de oğlu mu oturuyorum arabayı kendi tarafima ayarlayıp oyle kullaniyorum
Marjinal_Anne2 Esdoel hı sizinkiler evet kurtarmışlar yine de kendilerini , ben en iyisi diğer yazı bekleyim 🙄😅 kışın zaten daha da imkansız gibi görünüyor 🥲
Esdoel Marjinal_Anne2 evet büyüdüler ama diyorum ya toplu taşımaya binmedim henüz cesaretim yok hastane islerimde zor oluyor anca kızım okuldayken rahat ediyorum çok şükür az kaldı okulun açılmasına da ama sizde kendinizi eve hapsetmeyin ben oğlumun kırkı daha çıkmamıştı bebek arabasıyla markete parka gidiyordum 😂
Mmavi tineanigra delirmeceler kac aylik bebekleriniz acaba tek cikiyor musunuz nereye gidiyorsunuz ikiz olduklari icin soruyorum😌
tineanigra Mmavi 15 aylık olmak üzereler ama en başından beri tek çıkıyorum bebek arabası ile. Yürümeye başladılar o yüzden tek çıkarken ayakkabı giydirmeden bindiriyorum arabaya sorun çıkmıyor ama ayakkabı varsa illa inip yürümek istiyorlar. Tek başıma sadece yürüyüş yapıyorum parka falan eşimle götürüyoruz çünkü baş edemem henüz tehlikeyi bilmiyorlar
delirmeceler Mmavi valla heryere gidiyorum park gezinti bebek arabasına alıştılar şükür önceden tam bir eziyetti şuan 11 aylıklar eşimle ilk defa ikizlerle kahvaltıya bile gidebildik mama sandalyesinde oturup ellerine ne geçiyorsa yere atıp geri vermemizi beklediler bizde hem onları eğlendirip hemde keyif yapabildik
Bety Marjinal_Anne2 evet çok küçük ben o aylarda elini tutuyordum hadi bebek arabasını sürelim yardım et falan diye diye yürütüyordum araba gelmiyorsa koşmasına müsaade ediyordum üzülme hepimiz aynıyız zaman çok hızlı geçiyor bu kışı atlatırsan kolay olur seneye toparlanır küçük bebeğin
Nyles2019 Benim geçen yılki hallerim şimdi kızım 18 aylık oğlum 3,5 yaşında pazara bile gidiyoruz üçümüz parka her yere.İlk zamanlar çok zor küçük olduğu İçin meme diye ağlar uykusu gelir ağlar bir kaç ay sonra düzene girer
Marjinal_Anne2 Nyles2019 evet bende ondan çekiniyorum sanırım bizde yaza kendimizi kurtarırız ancak 🙈🙂
3anneelif Marjinal_Anne2 kaç yaşındaki büyük kızınız benimkiler üç tane üçüyle tek çıkıyorum bide eve gel hepsini banyodan geçir ama canım çıkıyor tabi
Marjinal_Anne2 Esdoel ya biz her akşam park turu yapıyoruz eşimle , ama dedim gün içerisinde çıkabilir miyim diye
Elifmoms Marjinal_Anne2 benimkiler 10 aylık ve 3 yaşında ben çıkıyorum küçüğün uyku saatine denk getiriyorum dışarı çıkınca uyuyor büyükle ilgileniyorum
Olich Marjinal_Anne2 aslına bakarsanız 3-4 yaşına kadar ikiz arabamızı kullanmayı düşünüyorum çünkü benim için şuanki dönem halen rahat ama kızım bir de yürümeyi başladı mı vay halime 🙈 Ortanca oğlum bir de hiç durmuyor yerinde. Yani benim için dışarıda onun serbest dolaşması (🙈😂) benim sürekli kalp krizi geçirmem anlamına geliyor. Çok çok hareketli! Büyük oğlum gibi olsa yanımda yürüyordu yavrum lafımı dinliyordu ama bu bildiğiniz küçük canavar 🥴🥴😂😂😂