Seydaaa5 Kızlar emzirdikten ne kadar sonra gaz çıkarıyorsunuz Direk emip gaz çıkarmaya kalksam kusuyor
oykumoms Seydaaa5 3 4 dk kadar yatırıyorum sonra gazını çıkarmaya çalışıyorum bende yoksa evet kusuyor zaten hemen de çıkaramıyor bazen dakikalarca uğraşıyorum
Busmus34 Seydaaa5 benim de bebeğim 8 günlük ve ilk çocuğum emzirirken uyuyor sonra gazını alıyorum geri uyanıyor emmek istiyor ve bazen çok fazla uğraşmaya rağmen çıkmıyor gazı ne yapmalıyım☹️
nkbi4141 Seydaaa5 Değişiyor. Bazen emdikten hemen sonra deniyorum cıkıyor bazen cıkmıyor biraz bekledikten sonra cıkıyor
Elfidam Seydaaa5 oykumoms nkbi4141 Eminecak kakasını nasıl yapıyor. İzin ıglan çok gürültülü yapıyoe kaakyı. Sanki ishal gibi. Bi açıyorum çoğu gAz imiş. Kaka azıcık ve hafif sulu
Akarsu_14 oykumoms kendi çıkarmiyormu benim bebeyim emdıriyorum uya kalırsa çıkartmıyorum sonradan kendi çıkartıyor sende dene emdikten sonra bırak ama kulan ondan olsun çıkartiyormu çıkarmiyormu
Gks-esr20 Senem_sygl01 benim kıZımda öyleydi gerçi şuan 75 günlük hala geceleri gazını çıkaramıyor uykuya yenik düşüyor.bende yan yatırıyorum olurda kusarsa boğulmasın diye.sende yan yatırıp uyuyabilirsin
Byze Senem_sygl01 Canım ben emziriyorum emerken uyuyor çoğunlukla gece yatmadan çıkarmıyor her zaman gece kendi çıkarıyorsa artık. Son emzirmemden önce zaten çok aç olmuyor gazı çıkmış oluyor. Şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım hiç gecede rahat uyuyor
Minikoglusumatlas Busmus34 benimde bebeğim 1 ay 2 günlük çok zorlu sürekli memede durmak istiyordu gaz çıkarıyorum tekrar emmek istiyordu emzik tutmaya başladı ve şükür 2-3 gündür braz daha iyi çok ağlıyordu emzik kabul etmiyordu ilk zamanlarda
Rumeysaden Busmus34 bende o şekilde ama ben gazını çıkarmıyorum çünkü öyle cikartmaya kalksam her seferinde uyanıyor kalkinca emzirmeden önce çıkarıyorum
AysuL Minikoglusumatlas benimki de 1 ay 1 günlük ve kesinlikle emzik istemiyor kusacakmis gibi oluyor siz nasıl kabul ettirdinjz bir de emziği değiştirip mi deneyiniz
Eminecak Seydaaa5 ben emdikten sonra deniyorum bazen çıkarıyor bazen çıkarmıyor bazen kusuyor. Geceleri cikarmiyorum sadece uykusu dagilmasin diye
Minikoglusumatlas Seydaaa5 Başta avent denedim az tutar gibiydi sonra wee baby kauçuk aldım onu hiç tutmadı attı hep sonra aventi verdim tuttu
minesglm Seydaaa5 benim de 12 günlük daha bebeğim gerçekten çok fazla zor emzik verdim en sonunda avent air vse onu tuttu fikir olur sanda
Havva450 @“Seydaaa5”#p22192381ben hemen çıkarıyorum hiç kusma durumunuz olmadı çok şükür.Gece gaz çıkarmaya çalışıyorum ama uykuku olduğu için çıkmıyor böyle yapıp ses duyan var mi
Deletedmom_62 Seydaaa5 ben hemen çıkarıyorum henüz 10 günlük kusma vs. olmuyor ama bende emzirme kitapçığı var orda emzirmeden sonra 15 dakika dik tutulmali sonra gaz çıkarılmalı yazıyor.
Deletedmom_62 Seydaaa5 10 dakika emiyo ama en az yarim saat 40 dakika emmeliymis 10 dakika sonra kendisi çıkarıyor ya da uyuyakaliyor