Muge124 Avsin rica etsem banada bakar misiniz beklenen tarih 19 temmuz dogdugu tarihte 19 temmuz ve kız bebek
Yusufalim Avsin rica etsem bizede bakarmisiniz 🙏 4 temmuz olmadi gereken tarih fakat 22 haziranda erken dogdu oglum
Bir_tospik_annesi Avsin merhabalar bende bu atak nedir bilmiyordum ögrenmiş oldum bende yeni doğum yaptım ilk bebegim 1.ayımız daha acemiyim bende bebegim geceleri çok sıçrıyor diye gece yatarken bebegimin ellerini kundak yapıyorum sıçrayıp huzursuz olmasın sürekli uykusu bölünmesin diye işe yarıyor dogrumu yapıyorum yanlışmı bilemedim şimdi
Avsin Bir_tospik_annesi sıçraması dünyaya adapte olmaya çalışmasından, anne karninda suyun içinde olduğu için şimdi kendini boşlukta hissediyor. Eger bacaklarını sıkmadan kundak yaptıysanız bir problem olmaz merak etmeyin :)
Serabbbb Avsin merhaba Doğum tarihi önemli değil değil mi? Benim bebeğim erken doğdu yine de beklenen şıpım tarihini mi baz almalıyım teşekkürler
Serabbbb Avsin merhaba Doğum tarihi önemli değil değil mi? Benim bebeğim erken doğdu yine de beklenen şıpım tarihini mi baz almalıyım teşekkürler
Htc1821 Avsin yeni anne olarak ogrenmis oldum sağolun :) banada bakarmısınız ? Beklenen dogum 7 Agustos Dogdugun tarih 7 Agustos Erkek.. Bebegim 2 3 gundur huzursuz bu haftalarla ilgiisimi var acaba
Avsin Htc1821 estağfurullah ne demek :) bebeğiniz daha çok küçük dünyaya adapte olmaya çalışmasından o huzursuzluğu. Sıçrama dönemine 16 gün kalmış ve bir hafta sürecek
Bernaaazynp Avsin 11 Temmuz tahmini 12 Temmuz Doğum tarihi bakar mısın bana da ya . Bir de kakasında bi değişiklik oluyor mu mesela her gün yapan çocuk yapmamaya başlar mı ?
Avsin Bernaaazynp sıçramanıza 7 gün kalmış ve yaklaşık iki hafta sürecek. Huyları değişebiliyor ama kaka yapması büyüdükçe seyreldi bizim. Anne sütü ile beslenen bebeklerin uzun süre kaka yapmaması normalmiş
Avsin Yusufalim bebek yeni beceriler kazanıyor. Mesela nesneleri gözüyle takip etme, elini uzatıp oyuncaklarını yakalama vs gibi. Bu becerileri kazanırken adaptasyon sürecinde huzursuzluk olabiliyor.
Fatmaoktay Avsin merhaba güzel anne rica etsem bizede bakabilirmisiniz tahmini Doğum tarihimiz 3 Ağustos doğum tarihimiz 6 Ağustos gece 01:05 cinsiyetimiz kız ❤️