Avsin Melekegemen Bebeğin gelişiminin hızlandığı bazı dönemler oluyor, bu dönemlere sıçrama dönemi deniyor. Bu dönemlerde gelişim hızlandığı için bebek huzursuzlanabiliyor. Huzursuzluğun arttığı bazı haftalar oluyor buna da atak haftası deniyor. Aslında korkmaktan ziyade sevinilecek bir durum, sıçrama dönemi geçince bebek yeni yeni beceriler kazanmış oluyor :)
Melekegemen Avsin bebeğim 24 günlük dün geceden beri huzursuz cok sıçrayarak uyanıyor bu yüzden olabilir mi acaba ? Teşekkür ederim ayrıca
Muge124 Avsin rica etsem banada bakar misiniz beklenen tarih 19 temmuz dogdugu tarihte 19 temmuz ve kız bebek
Bir_tospik_annesi Avsin merhabalar bende bu atak nedir bilmiyordum ögrenmiş oldum bende yeni doğum yaptım ilk bebegim 1.ayımız daha acemiyim bende bebegim geceleri çok sıçrıyor diye gece yatarken bebegimin ellerini kundak yapıyorum sıçrayıp huzursuz olmasın sürekli uykusu bölünmesin diye işe yarıyor dogrumu yapıyorum yanlışmı bilemedim şimdi
Htc1821 Avsin yeni anne olarak ogrenmis oldum sağolun :) banada bakarmısınız ? Beklenen dogum 7 Agustos Dogdugun tarih 7 Agustos Erkek.. Bebegim 2 3 gundur huzursuz bu haftalarla ilgiisimi var acaba
gzmmhmt Avsin bize bakar mısınız 🤗 kız bebek. 28 temmuz tahmini doğum tarihiydi. 24 temmuzda doğdu 👶🏼
Glsm-melek Avsin bizede baka bilir misiniz? Kız bebek doğması gereken tarih 9 temmuz 20 haziran da doğdu ama
ElisAsk Avsin rica etsem bizede bakabilir misiniz. Tahmini doğum tarihi 11 ocak 2019 doğduğu tarih 13 aralık 2018 kiz bbek
Avsin gzmmhmt estağfurullah ne demek :) sıçrama gelişim dönemi. Atak haftası da bu dönem içindeki huzursuzluğun arttığı bir dönem oluyor
Yusufalim Avsin rica etsem bizede bakarmisiniz 🙏 4 temmuz olmadi gereken tarih fakat 22 haziranda erken dogdu oglum
Handetugra Avsin 24 mayıs doğduğu tarih. Doğması gereken 5 haziran erkek bebek. Rica etsem bakabilir misiniz🙏
Dmdm Avsin rica etsem banada bakabilirmisiniz acaba Beklenen Tarih Temmuz 2 Doğum Tarihi 26 haziran erkek bebek