Deletedmom_22 Mstfcnr iştah patlaması nasıl oluyor çok iştahlı olmak mı yani 🤔🤣 Ben 5 ay kusmuştum yediklerimi 🤡🤢 serumla yattığım günler olmuştu
Mstfcnr Deletedmom_22 bende yatak döşek yattım desem yeri mide bulantısından ama korunmuyoruz suan ve adetime 5 gün var ve ben öle böle yemek yemiyorum normalde bu kadar acıkan bi insan degilimdir o yüzden bi sorum dedim 😂
Linaamom Mstfcnr ben de 3 ay önce doğum yaptım şuan iştah açıldı anlamadım valla hamileyken böyle yemiyordum🫣😅gözünüz aydın bu arada Allah analı babalı büyütsün 🙏
Deletedmom_22 Mstfcnr o zaman olabilir 😂bazı kadınlar hiç hamilelikte mide bulantısı yaşamıyormuş çok iştahlı şekilde yemek yiyorlar Keşke herkeste böyle olsa 🤣😬
Mizmizmyrtle Deletedmom_22 bu ben 🥹 bir kere bile midem bulanmadı 9 ay boyunca homini gırtlak 28 kilo almıştım gırtlağımın hakkıyla 🥲
Deletedmom_22 Mstfcnr benimde maalesef Çok zor hamilelik geçirdim ve doğum da zordu 😁o yüzden 2 ye cesaret yok hala
Mstfcnr Mizmizmyrtle ya bende bu kadar yiyince merak ettim bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi acaba diye çünkü sürekli açım anlatamam sürekli midem kazınıyor dediğim gibi normal de böle bi insan değilim ben sabah kahvaltı yapmam şimdi gözümü acar açmaz acıkıyorum
Deletedmom_22 Mizmizmyrtle keşke herkeste böyle kolay olsa , hiç kusmasa 🥹 yiceğim şey daha ağzıma gelmeden kusuyordum ,titriyordum artık kusmaktan bile korkuyordum ve çok zayıflamıştım birşey yiyemediğim için öff çok kötüydü ya
pandemibebegi Mstfcnr Bu ben. Hamile kaldıktan sonra sürekli karnım kaziniyordu. Yemeği yedikten hemen sonra midemde sanki canavar var gibi ogutuyor yeni yemek bekliyordu 😄
Mstfcnr pandemibebegi işte biz de korunmuyoruz adetime bi hafta var ve yemin ederim beni tarif ettin duan 😂😂🥰
Mizmizmyrtle Mstfcnr belirti olarak yaşamadım bilemiyorum o yüzden ilk zamanlar normal yiyordum 5. Aydan sonra 3 kişilik yiyordum resmen
Mstfcnr Deletedmom_22 ben uykudan uyanır kusardım düşün 63 kilo ile hamile kaldım 72 kg ile doğuma girdim çocuğum 2300 kg doğdu ve yanımda kimse yoktu yeri geldi bi tas çorbaya muhtaç kaldım düşün
Mizmizmyrtle Deletedmom_22 öyle deme o kadar kilo almakta iyi değildi kendimi taşıyamıyordum o zamanlar biraz benim de midem bulanaydı o kadar yemeseydim iyiydi ksskskdksdjwkdskd