Duygud Merhaba arkadaşlar, Biliyorum folikasit hamile kalmak için değil bebek gelişimi için önemli ancak bazı sayfalarda folik kullandım hamile kaldım diyenler var. Bende merak ettim acaba içinizde var mı?
Deletedmom_22 Duygud bunu bende duymuştum Türkiye’de de böylemi bilmiyorum ama yurt dışında folik asiti ne zaman bebek planlıyorsun o zaman hemen yazıp veriyorlar doktorlar yani daha bebek olmadan içmeye başlıyorlar
Assyavrl Duygud Ben o şekilde hamile kaldım 😊 5 6 ay denedik olmadı korkudan doktora gittim folik Asit yazdı kutu bitince görüşürüz dedi. Kutunun yarısı bitti hamile kaldım 😊
Duygud Deletedmom_22 evet 3 ay önce başlanılmalı denildi bende merak ettim içimizde var mı diye teşekkürler ederim iyi geceler
minnakin_annesi Deletedmom_22 zaten böyle planlayınca kullanılır. ama turkiyede plânlı gebelik de yok öncesinde folik asit içilmesi gerektiğini bilen de çok az
Deletedmom_22 Duygud belki de içmeye başlayınca gerçekten etkisi olup hamile kalıyorlardır çevremde bende bunu çok duydum ama denememiştim
Duygud AntiSosyallKelebek tesekkür ederim doktorum folden Pı yazdı hamile kalmanı kolaylaştırıcak dedi bakalım hayırlısı olsun.
balyank_-089 Deletedmom_22 bende önceden içmeye başladım bugun hamile olduğumu öğrendim etkisi var mı bilmiyorum
Duygud Assyavrl benimde 3 yaşında bir kızım var ilk gebelik 6 ayda hamile kaldım şimdi 1 yılı geçti hamile kalmayınca mecbur doktora gittim folden pı diye folik verdi hamile kalmanı kolaylaştırıcak dedi bakalım hayırlısı olsun demek seninde öyle oldu sevdim adına Allah bağışlasın…
Duygud AntiSosyallKelebek Allah çok zor oluyor birde son aylarsa Allah yardımcın olsun ilk mi peki doğum yakınmı
Hazalyagmur Duygud evet ben :) 1 sene denedik olmadı kontrol için gittiğimde hiç bir sorun olmadığını folik asit kullanmanın faydası olacağını iletti doktorum. Kullandığım ay bebeğimin haberini aldım şuan 7 aylık ve benimle çok şükür. Darısı isteyenlerin başına inşallah.
Duygud Hazalyagmur senin adına çok çok sevindim sağlıkla ikinizde kavuşun birbirinize bu heycan çok farklı ikinci bebeğim olacak eğer nasip olursa yeni yaşayacak gibi insan heves ve heycanlanıyor. Allahım herkese nasip etsin.
AntiSosyallKelebek Duygud Yok kuzu 2. Kaza kurşunu bu hiç beklenmedik hemde ve Allah affetsin çok sıkıldım çok zorlanıyorum
Duygud AntiSosyallKelebek deme öyle bak bizde istiyoruz ama daha olmadı yani zor işler nasip varmış ne kadar güzel kardeşlik duygusunu yaşayacak yaşatacaksınız. İyi düşün iyi olsun.
AntiSosyallKelebek Duygud Muhakkak öyle de çok hazırlıksız yakalandım ben birde yalnızım bundan bir sebep çok yoruluyorum
Duygud AntiSosyallKelebek anne baba olmak dışarıdan görüldüğü gibi olmuyor zor sorumluluk getiren bir durum haklısın hepimizin Allah yardımcısı olsun. İyi geceler