Ecusska Kızlar 2 ay 19 günlük bebeğim sadece emiyor 20 günde hiç kilo almamış huysuz değil uyuyorda ama herşeyi yemeğe çalışıyor mesela yataktaki çarşaf için dönmeye çalışıyor eli sürekli ağzında acaba mama vermem lazım mı
Hayal0101 Ecusska doktorunuz ne düşünüyor bu konu hakkında? Şimdi benim bebeğim 7 aylık hareketlenmiş die doktorumuz kilo almaması normal dedi ama sizin daha 2 aylık en az 500 gr alması gerekiyordu
Ecusska Cemrisko14 Bir sağlık ocağı birde doktoruna gidiyoruz yarın doktoruna götürücem sağlık ocağı aradığı için götürdüm en son sağlık ocağı ölçmüştü aşırı üzüldüm ya yani şuan uyumuyorda ellerini yiyor vicdan yapıyorum çok
Ecusska Hayal0101 Hiç almamış ayın 15 ine kadar bekleyelim dedi ama içim içime sığmıyor göz göre göre çocuğu aç mı bırakıyorum acaba anlam içim hiç rahat değil
Hayal0101 Ecusska proteinli gıdalar tüketin sütünüzü kalitesi artsınki bebek kilo alsın ceviz badem yiyin mutlaka . Bestlak damla sütü artırıyor ondan alabilirisnz
Gizmooo Ecusska ellerini yiyorsa kilo almadıysa doymuyo demekki her bebeğin huyu farklı ağlamıyo demekki ya mama ver doktoruna danışıp doysun kıyamam ;(
Gizmooo Ecusska Benim bebeğimde 2 aylıkken doymuyordu online marketten anında almıştım ağlaması durmuştu önmli olan onun doyması cnm al bence hemen kasıkla yedir biberon vermezsen eğer bakalım ne olcak
Dfne1 Ecusska sütünü sağ sütünü ver mama yerine doktorunla görüşmeden mama başlama belki aktif emmiyordur belki tam kavrayamıyordur bende aynı durumu yaşadım 20 25 dakika emzir üzerine sağdığını ver doyduğun da ağzını açmıyor zaten
MahmureY Canım aç kalmasındansa mama ver bence ilk aylar alması lazım aç kalmasın bebecik hiç değilse gece bir öğün ver bence yine de sen bilirsin tabi
Ecusska Aylakiz0-6 3-4 saat uyuyor gece hatta bazen uyandırıyorum daha bile uzun uyuyor idrar kaka da gayet güzel yapıyor günde 4 kez kaka yapıyor ellerini emdiğinde veya çarşafı vs yemeğe çalıştığında çoğu zaman mememi iktiriyor diliyle
Dfne1 Ecusska her elini emdiğinde aç anlamına gelmez günde en az dolu dolu 5 defa çişli bez alıyor musun