bebeğime ne baby shower yaptım ne bişey. evde dua bile okutamadım covid yüzünden çünkü bebeğim de 2 kez covid geçirdi. dişi çıktı, bir ara diş buğdayı yapacağız kısmetse. kızım inşallah ileride başıma kakmaz bana neden bunları bunları yapmadın diye🤔😁valla bedavaya büyümüşüz biz. doğum günlerimizde pasta alınırdı çocukken. bakın çocukken, yani aklımızın ermeye başladığı zamanlarda. benim bebekliğimden kalma doğum günü partisi ya da pastası vs. fotoğrafım yok. ne zamanki büyümüşüm o zamanlarda var. 6.ay kınasını da bugün öğrendim,yalan yok. yarım yaş kutlayanı görmüştüm ½ yaşımızdayız diye parti düzenleyenleri, öyle böyle parti de değil yani gayet baby shower’ımsı süs püs o biçim. herkesin ekonomik durumu belli gücü olan yapıyor herhalde, artık böyle düşünüyorum; ama bazı bir kısım var ki sırf gösteriş için yaptıklarına inanıyorum. isntagrama boy boy fotoğraf koymalarından anlaşılıyor. Elbette her anne baba evladı için en iyisini en güzelini ister;ama abartı eden de çok gerçekten. aman ne bileyim enteresan işler.