TgcDvc Bebeklerin uyumasını saglayan bir sure vardı daha önce burada yazılmıştı bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz ???
Deletedmom115 TgcDvc Benim oğlum yusuf suresini açtığım zaman hemen uyurdu belki senin bebeğine de iyi gelir.
Sibellllll TgcDvc https://youtu.be/T4IMZurjTwg benim oglum sadece bunu açınca sakinleşiyordu kesinlikle deneyin derim
Minikerkegim Nebe süresi bir de siz hepsinden yedişer defa olacak şekilde Fatiha ihlas nas felak ayetel kürsi okuyun
TgcDvc Minikerkegim teşekkür ederim her gece okuyorum cok şükür sallıyorum yataga yatırdığım an uyanıp aglıyo geri sallıyorum bu olay gece 12 den sabah 5 bucuga kadar sürüyo ve 1 yasında 1 yıldır uyumuyorum tükendim artık
Sebihani Demirr işe yaratıp yaramamak sizin kalbinize bağlı. Surf işe yarasın diye okumak ne kadar doğru bilemiyorum. Aslında önemli olan kalben Allah’tan istemek, Allah’ım huzurla uyusun huzurla uyansın diye kalpten edeceğiniz dua bile kâfidir inşallah.
Demirr Sebihani o kadar çaresizim sorduguma göre tabiki dünya dua üzerine kurulu neler yaptım bi bilseniz
Sebihani Demirr Rabbim huzur nasip etsin bebeğinize. Nebe suresini okuyun dinletin bol bol bir de inşirah suresi.
Demirr 9,5 aydır gece gündüz uyumayan bi bebek gözümün feri söndü.canlı cenaze gibi dolanıyorum ortada