Zehkek Merhaba kızlar bebeğime sağlık ocağının verdiği d vit kullnmadım,önereceğiniz dogala yakın kaliteli bi d vit varmı
Deletedmom277 Zehkek wellcare tam 12.5 ay kullandık. Sonrasın da test yaptı değerlerimiz çok iyi çıkınca doktorumuz artık kullanmana gerek yok dedi. Kullanımı da basit günde 1 fıs. İçeriğinde zeytinyağı var
Taze_anne Zehkek bize doktorumuz temiz icerikli parabensiz oldugu icin pedia-d verdi onu kullaniyoruz 5aydir
Umrnkrhn Zehkek doktorumuz deca tab verdi onu kullanıyoruz. Içeriği temiz ayrıca ocean da aynı şekilde bitkisel
melbas Murez bende bugün aldım ocean 5 aylık bebeğime ama nasıl kaç kere veriliyor hiç bilmiyorum :-/
GonulAyd Bütceme göre venatura aldım onu kullandm suan gayet iyi gidiyor. Doktorda cok iyi oldugunu söyledi.. Digerleri biraz pahalı oluyor. Saglık ocagının verdigindede paraben var malesef
balamir_ Mihriban_alp bebegim 15 günlük oldu bende d vitamini almayı düşünüyorum. Bu ocean uygun olur değil mi bebeğime?
Tontisimm Ocean kullanıyoruz hatta bitti ve yenisini alıcam 1 yaşına kadar kullanılması gerekiyor kızım 10 aylık
Rimokka Zehkek ocean içeriği temiz bir d vitamini tavsiye ederim 15 günlük olduğundan itibaren her gün bir fıs sıkıyorum
Sedaozkul_52 Zehkek Saglik ocagi monovit verdi bunda paraben mi var kizlar ? Bunu kullanmayip baska mi alsam bende oglum 4.5 aylik