MerveKya Kızlar merhaba bu marketlerde satılan küçük kavanozdaki mamalar var ya meyve sebze püresi gibi onlardan veren var mı çocuklarınız ne kadarlık birde:)
shdemir MerveKya Ben veriyorum canım hipp marka e bebekten alıyorum. Önce yarısını verip deniyorum alerji vb. bisey olursa diye. Bisey olmayinca hepsini yediriyorum. 5 aylık oglum 4.ayin sonunda yazanlarin cogundan yedirdim bi problem yasamadim😊
Thesra MerveKya Dışarı çıkarken ve misafirlikte aşırı kolaylık oluyor genelde bütün markaların deniyorum organik olanlarını tabikide
Busraasyaceb303 MerveKya onlar ciddi oranda şeker içeriyor evde meyve püresini kendim yapıp veriyorum ben
Selveraktas shdemir bizde 3 ay 28 günlügüz bende hero baby 4. aydan itibaren mamadan aldım ana ben biberon maması şeklinde hazırlayıp vereyim diyorum sizce veriyimmi ?
Gzd Thesra ay esra hanım konuyla alakasız demişken bi alakasız soruda benden😂 adnan kahvecide oturuyomuşsunuz bi postta okumuştum, bizde o taraflara taşınıcaz, şöyle bildiğiniz güzel aile sitesi varmı oralarda🙈
Thesra [bilinmeyen] Sinameki (50 gramı 1 TL) Tatlı Badem Yağı ( 4 TL) Bemiks Ampül ( 4 TL) Sinameki Nedir? Aktarlarda kolaylıkla bulabileceğiniz bir bitki türü. Paket içinde satılabildiği gibi açık olarak da satılıyor. Çok uzun süre gidiyor, bereketli. 1 paket sinamekiyle 1 sene geçirebilirsiniz. Tatlı Badem Yağı Nedir? Yine aktarlarda veya bakım ürünü satan her türlü yerde bulabileceğiniz bir yağ. Markası kesinlikle önemli değil ama TATLI olmasına dikkat edilmeli. 1 şişesi yaklaşık 6-7 kür idare ediyor. Bemiks Ampül Nedir? Eczanelerden kolayca temin edebileceğiniz b vitamini ampülü. Kürün Yapılışı 1 tutam (yaklaşık 7-8 yaprak gibi) sinamekiyi yarım çay bardağı suda bir kaç taşım ( bir kaç saniye fokurdasın) kaynatın, ılıyınca süzün (yapraklar çöpe) ve içine mevcut olduğu şişenin kapağı kadar tatlı badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin. Saç diplerinize sürün. İmkanınız varsa 4-5 saat bekleyin (yoksa 2 saat kadar) ve yıkayın. Kür belli periyodlarla yapılıyor. 8 hafta boyunca haftada 1 kere uygulayıp, 2 hafta ara veriyorsunuz. Bu şekilde istediğiniz uzunluğu elde edene kadar yapabilirsiniz.(alıntıdır) Ben ekstra içerisine hint yağı ve yılan yapıda ekliyorum sanırım daha iyi oluyor 🤗🤗
Thesra Gzd Ay yok canım niçin alakasız olsun😅😅 gayette güzel bir soru ben sitede oturmuyorum normal apartman dairesi ama ahenk var burda orası çok güzel ama dubleksleri hoş değil normal daireleri güzel hemen karşısında bil yapı var 4 blokdan oluşuyor sakin bir site bende şu sıralar ev arayışındayım butik site bakıyorum bulursam haber ederim sanada malum çocuk olduktan sonra insan şöyle parklı marklı istiyor😅😅
Gzd Thesra ayy teşekkür ederim valla bakıyım onlara, aynen çocuktan sonra arayışa başladık bizde, kış geliyo sitede en azından bahçede dolaşırdık böyle eve tıkılıp kalıcaz 😔
Busrasahin MerveKya bende mumkun oldugunca vermiyorum. Ancak uzun ucak yolculugu yapacagimiz zaman aliyorum yanima. Bir meyvenin aylarca kavanozda durmasi icin allah bilir icine ne katiyorlar neticede.
Gzd Thesra inşallahh ya, şuan cennette oturuyoruz burda gidebilceğimiz pek bi yer yok bi tane park var onda da sırayla yürüyoruz öyle kabalık😂 bide bize yakın florya ormanı var ama orda alkol alanlar ve sokak köpekleri çok fazla, köpekler bazen nedensiz hırçınlaşıyolar bebekle oraya gitmek cesaret işi 😀
Thesra Gzd Aa cennet güzel aslında ama tabiki yakınında güzel parklar vs varsa ama site en güzeli bebekli aileler için ben bu tarafları sevmiyorum hem çok uzak diğer taraflara umarım sen seversin gelince😌birde tanıdığın olmayınca çok sıkılıyor insan
Gzd Thesra güzeldii şimdilerde çok kalabalık canım, kanguruyu takıp çıkıyorum korka korka yürüyorum, ilerde bu çocuk yürümeye başlıcak ezerler valla kimse sağına soluna bakmıyo buralarda 😂 sitede sal bahçeye dolaşsın, ne kalabalık derdi var ne araba ☺️
Thesra Gzd Aynen orası öyle tabikide canım inşallah bulursunuz güzel biyer ozaman kalekent var birde orasıda çok güzel