Tulay09 Kaynanam bebegime annesi gibi davranıyor bana sormadan alıyor yıkıyor giydiriyor şu iciriyor kafasına göre. Çok sinirlerimi bozuyor bebegime doyamıyorum sürekli onda bir emzirecegim zaman bebek bende ondan sonra alıyor zorla alıyorum çocuğumu çocuk benim mi onun mu belli degil sen bakamazsın çocuğa diyor bir de bebegim 3 kilo doğdu şu an 7 kilo ve 3 aylık sadece anne sütüyle bakmasam nasıl kilo alacak bu çocuk. Allah aşkına deliricem
Devrim Tulay09 kendi annem yapmıştı bunu. sezaryen olduğum için ilk bir kaç gün sadece emzirirken alıyordum çocuğumu. Emdikten sonra biraz daha kucağımda kalmasın diye döner döner dururdu. 9 günlükken sen bir git memlekete hava al dedik 🤣
cicekannesi22 Tulay09 Doğum yaptığım geceden beri kendim bakıyorum 40 gündür annem 4 gün kaldı sen ne zaman gidiceksin diye sordum herkezede söylerim bu benim çocuğum onun için en iyisini ben bilirim bakamıcak olsam doğurmazdım diyorum sanki kayınvaliden kaç yaşında anne olmuş kendi o zamanlar çokmu biliyormuş bakmayıda sana karışıyor
Simaydilan Tulay09 tepkinizi gosterin bende cok karsiyim torunu annesi degil ayni evdeysenz zor isiniz
Simayiniz Devrim kovdun yani iyi halt etmissin cocuk zaten senin cocugun kimse alip nüfusuna geçirmiyor torununu seviyor aman kimse ellemesin dursun herkes size gore yasasin ozman sacmaliga bak
Sevo97 Tulay09 benim kayınvalidemde yapıyor malesef çoçuğu alıp alıp benden uzak köşe götürüyo sen burda dur yavrum hava al yavrum diye sinirleniyorum allahtan aynı yerde oturmuyoz ben ilçeyim o merkez de
Nlngucluel Tulay09 bnm ki de tam tersi 18 gün yanımda kaldı bı altını değişip kucağına alıp da opmedi oğluna beni gezdir deyip durdu gezmeye gelmiş gibi 3 aylık goruntulu arıyor eşim gelip bakmıyor bile kayınbabam bakıyor seviyor
Sdclk Doğrusu çok istiyorsa baksın bende bana yardım edecek bana ve eşime vakit ayırmama yardımcı olacak bir akraba aradım ana yok bulamadım çok zor günlerim oldu bence bu şekilde daha kolay büyütürsünüz bebeğinizi sadece aklı ermeye bsşladığında terbiyrdi hududunda siz kayınvalidenizi anne sen katşıma v.s gibi uyarın şimdi ise tadını çıkarın bir bakanınız varsa hatta ikinci çocuk sahibi olun:))
Sdclk Doğrusu çok istiyorsa baksın bende bana yardım edecek bana ve eşime vakit ayırmama yardımcı olacak bir akraba aradım ana yok bulamadım çok zor günlerim oldu bence bu şekilde daha kolay büyütürsünüz bebeğinizi sadece aklı ermeye bsşladığında terbiyrdi hududunda siz kayınvalidenizi anne sen katşıma v.s gibi uyarın şimdi ise tadını çıkarın bir bakanınız varsa hatta ikinci çocuk sahibi olun:))
Nlngucluel Eslin_26 zaten ne varsa kayinbabalarda var bence onlar gelinleri torunları daha çok seviyor
Burcinersoz Tulay09 acilen sınırı koyman lazım diye düşünüyorum çocuğun annesi sensin siz nir geri durun deyiverin bence. Benimde oğlum var bazen diyorumki bende böyle mi olucam anlamıyorum bu kayınvalidelri😂
EvaBahar Tulay09 anne sütü ile besliyorum hiç süt vermedim ben 3aylık oldu kızım. Eşine anlatsan güzelce,belki biraz yardımcı olur aracı olur
BGY Simayiniz o kadar uzuluyorum ki kendi annesine özellikle boyle yapanlara kadıncağız kim bilir ne kadar üzülmüştür cocuk sahibi olunca bisey oluyor bazılarına
Devrim Simayiniz yok kızzz ne kovması 🤣 hava almak iyidir. Kişi kendinden bilir işi işte netcen 😁 bana yazdığınıza cevaben Sığır mısınız hanımefendi kovsam kovdum derdim. Hava alıp geri döndü iki tarafa da iyi geldi.
Bihter Valla ben de isterdim biri gelse yardımcı olsa diye. Tadını çıkarın bence çocuk sizin anne sizsiniz bunu hiçbir şey değiştiremez.
hellomom Ay hepsi aynı. Bnde ilk 2,5 ay annemleydim sonra 1,5 ay kayınvalidemle. Çocuğu emziriyorum bu çocuk aç, arabasıyla dışarı çıkıyoruz bebek arabasını kendi sürüyor, ben çaktırmadan alıyordum elinden. Sonra kızım 4 aylıktı yalnız kaldık. Kızım gece uykuları uzadı, daha iyi kilo almaya başladı, ben kendim çok rahat yıkayabildim ve çok şükür hiç hasta etmedim. 5,5 aylıkken tekrar kayınvalidemin yanına gittik ben yokarım diyorum yok yılayamazsın diyor, e yıkıyorum ya evde diyorum. Bişi yapıyorum yapamazsın sen diyor, hiç dinlemiyordum ona vermeden kendim hallediyordum işimi sonra geri çekildi kendi kendine. Koskoca insanım ve benim çocuğum, niye bakamyım ben.
Ebrarsuu Tulay09 ayyyyy seninki yine iyi benimki gezmeye bile giderken sirf gosteris yapmak icin arabasina bindirtmiyo cocugu kucaginda tutup duruyo ben alincada yere uzandir serinlesin diyo nefret ediyorum yaaa sanki onda klima var onda niye sicaklamiyo bebek 😂😂 he bide bizimkisi cocuga annecim hani dilan cagir dilani cagir diyip duruyo 😠😠 bazen esiyo kafama anne senden cikti ben yabancisiyim diyesim var
Eymenmom Tulay09 neden tepkinizi göstermiyorsunuz ? O sizin çocuğunuz tabiki size yardım etmek için bakmak isterse bakar sever ama herşeyin bir sınırı olmalı. Sadece sizin sütünüze değil sizin sıcaklığınıza ve sevginizede ihtiyacı var bebeğinizin. Kendi mutluluğunuz ve bebeğinizin mutluluğu için kayınvalidenizle konuşun bence.
Minnakoglum Tulay09 ay deli oluyorum böyle kaynanalara tamam sevde annesi gibi davranıp oraya buraya kaçırmana ne gerek var onun annesi sensin canım Arasa koy tavrını. Benimki de o moda girmişti en başında koydum tavrımı bidaha da yapamadı.
Ebrarsuu Minnakoglum mesela nasil yapabilrim bende onu surat yapiyorum anlamiyo anne sokaga goturme diyorum inatla cikarir eve asla gelmiyo sokaga habire istiyo cocugu goturuyo maksat gosteris olsun