hogwarts Ctesi tatile gidiyorum ve kimliğimi kaybettim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Kendi arabamızla gidicez ve yolda polisler çevirme yapıyor öyle bir durumda evlilik cüzdanını göstersem sıkıntı Yaşar mıyım? Eşi polis olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Alpingo hogwarts cumartesine kadar nüfus işlemleri halolur bugun gitseniz kimlik yerine geçen belge verirler,
pogacayanakk hogwarts hayır kimlik yerine geçmez bir an önce gidip kimlik başvurusu yapın geçici kimlik belgesi veriyorlar aynı gün
pnr0622 hogwarts Eşim polis değil ama öğretmenim, 4. sınıf öğrencilerine kimlik yerine geçen belgeler; ehliyet, pasaport ve uluslararası aile cüzdanı diye anlatıyorum 😊 Yani evlilik cüzdanı resmi bir belgedir ve kimliğiniz yanınızda yoksa kimlik yerine gösterilebilir.
3310umbozuk Geçmez diye tahmin ediyorum kaybettiğiniz için tekrar başvuru yapmanız lazım onlar geçici Bi kağıt veriyorlar
Ysgl26 Çevirmede kadınlara bakmıyolar bile. Kimlik istememi kaldı bacım :) en fazla tc soruyorlar söylersin olur biter. Ama otele falan gidecekseniz bazı yerler kimlik ibrazı istiyor
Dmt-01 Ysgl26 bakıyorlar valla eşim polis ona rağmen jandarma çevirdiğinde eşim kimliğini gösterdiği halde eşinizin kimliğini alabilir miyim diyor bikaç kez denk geldik yani yozgat ankara arasında
Marianne Ysgl26 yanlış yönlendirmeyin arkadaşı. cumartesi Mersin’den Alanya’ya gittim. il sınırında eşimin de, benim de kimlikleri istediler.
Deletedmom_24 hogwarts 10 günde geliyor evde ama sana oradan çıkarken a4 kağıdından gelene kadar kullanman için kimliğinden bilgileri veriyorlar ben yeni evdegimde balayına giderken soyadı için değişmek için gitmiştim randevu alıp hemen giderseniz cumartesi ye o belgeyle çıkarsınız yola
Ysgl26 Dmt-01 bana hiç sormadılar bugüne kadar eşimin kimliği ehliyet ruhsat buyrun gidebilirsiniz diyolar
pogacayanakk Dmt-01 aynen katılıyorum size istiyorlar. Benim eşim jandarma, kimlik gösterdiği halde benden de istiyorlar
Caglarass hogwarts Hiç kimlik taşıma alışkanlığım yok eşim çok kızsa da. TC’mi söylüyorum ben 😂 Hiç sorun çıkaran olmadı şimdiye kadar, hatta polisin biri eşimi test etmişti bakalım ezbere biliyo mu sevgi ölçelim diye 😂😂
Gesibaglari hogwarts hemen gidip başvuru yapın. 10 gibi asla surumuyor. E. Gün gelmişti benim kimliğim, ki size kimlik yerine geçen bir kağıt verecekler direkt. Otellerde istiyorlar genelde. Ayrıca kimlik kaybetmek gününüz Turkiyesin de çok riskli bir durum. Birinin eline geçse üzerinize şirket açsa, bir sürü borç taksa. Haberiniz dahi olmaz. Ertelemeyin asla