Zeytinnn-gozzz1 Merhaba kızlar. Saçlarımı topluyorum ama önleri görmeniz lazım, güneş gibi her biri Bi yerden çıkıyor kabarıyor. Siz neler kullanıyorsunuz. Memnun kaldığınız saç spreyi veya kremi var mı?
bambiii Zeytinnn-gozzz1 merhaba ben at kuyruğu vs yaptıgımda düzgün dursun ufak saçlar çıkmasın diye. Bir diş fırcasına saç spreyi veya vax sürüp uygukuyorum. Deneyin cok iyi oluyor.
Noname21 Zeytinnn-gozzz1 lisedeyken saç spreyi ni taraga sıkıyordum düzgün duruyor bayağı. Düzleştirince de yapardım.
Littlebird Zeytinnn-gozzz1 öyle bir ürün ben de arıyorum. Saçlarımı hem kestirdim hem boyattım hayatımda kabarmadıği kadar kabarıyor bir de o uçuşan teller 🙈 kuaför o gün bir bakım kremi sürdü 1-2 hafta yıka çık mis gibiydi sonra aslan yelesine döndüm. O gün ücretsiz yapmıştı bakımı ama kuaför bakımları pahalı oluyor genelde en faydalısı da onlar sanırım
Zeytinnn-gozzz1 Daha önce hiç bişey kullanmadım bu arada çünkü piyasada Bir sürü ürün var hangisini tercih edeceğimi bilemedim
Zeytinnn-gozzz1 bambiii teşekkür ederim buda Bi fikir ama ben sürekli uygulayabileceğim bir ürün arıyorum
bambiii Zeytinnn-gozzz1 O zaman aynı sorun ablamda var brezilya fonu yaptırıyor ve kerastase ürünlerin önerebilirim :)
Zeytinnn-gozzz1 Littlebird kesinlikle kuaför bakımı en güzelidir fakat süreklilik bakımından baya maliyetli olur. Evde günlük kullanım olarak Bi öneri bekliyorum. O görüntüden nefret ediyorum 😁
Littlebird Zeytinnn-gozzz1 evet maliyetli olur. Ben de öyle bir ürün bulamadım hiç. Sadece procsin boom butter diye bir saç kremi var onu aldım ama onu kullanınca üzerine fön ya da düzleştirici yapınca güzel duruyor kendi kendine kuruyan saçta farketmiyor yine yani günlük olarak yine çözüm değil. Saç sireksini çok öneren var ama onu procsin markasından denedim memnun kalmadım. Eyüp sabri tuncerinkini alacağım bir dahakine