[silindi] Ecegurbuz06 3 kere felak nas oku bebeğine üfle huzursuzsa da eğer 3 ihlas 1 fatiha oku canım bide bol bol inşirah suresi dinlet cok iyi geliyo
Mihrimahim16 7 Felak 7 nas 3 Ayetel Kürsi 3 ilhas 1 Fatiha ve Salavat çek avucuna üfle çocuğunun başından aşağı ayaklarına kadar elini sür canım… Nazar dan emin misin ?
Ecegurbuz06 Deletedmom_22 biz Mevlüde gittik 3 gün önce orda herkez sevdi maşallah diyen de oldu demeyenlerde eve geldik o günden beri bir lokma yemek yemiyor sadece emiyor doktora gittim grip dedi ya çocuğum uyuyamiyor sürekli ağlıyor daha önce hiç aglayab bir bebek değildi kendini yerden yere atıyor gerçekten hiç görmedim çok uysaldi sadece emiyor
Deletedmom_22 Ecegurbuz06 sanmıyorum nazardan böyle olduğunu ama doktora gittinmi ? Ne diyor doktoru baksaydı bir Başka rahatsızlığı vardır belki 🤔 Kaç aylık
Ecegurbuz06 BuzluKahve ama eve geldigimiz an oldu ve kimseye yaklastirmadim bile sürekli kucağımdaydi uzaktan sevdiler
agns Ecegurbuz06 çocuk grip olmuş belli ki hem kucağa alınmasına gerek yok aynı ortamda olması kâfi Dr ilaç vermiştir muhtemelen düzenli verin bol sıvı ve terlememesine özen gösterin iyi olur dua edicekseniz yine edin ama adına nazar diyip napicam demeyin çocuk bildiğiniz grip olmuş
Blackcloud Ecegurbuz06 Kalabalığa girmiş demek ki hastalık aldı, temas olmasına gerek yok ayrıca hasta olması için kalabalıkla aynı ortamda bulunmak yetiyor. Hastayken ki belirtileri göstermiş bebeğinde zaten. İlaç yazdıysa mutlaka kullan yani.