Birdunyabircennetannesi Temmuz1 Evet bir an önce kesin bende kaldırdım görünce istiyordu zaten hemen unutuyor evet yürüme arkadaşıyla devam edin mutlaka
Birdunyabircennetannesi Yasemin602 Kesinlikle gördüm ve 1 2 gün içinde gördüm aşırı şaşırdım ayakkabı kullanımından sonra da yürümesi gelişti baya
Brutal-Betty Perşembe günü 12 aylık olacak yani yaşına girecek koltuk kenarların da ve yürüme arkadaş ile yürüyor koltuktan bana doğru 4 5 adım atıyor bakalım ne zaman yürüyecek bende sabırsızlıkla bekliyorum ilk oğlum 10 aylıkken yürümüştü
Hep_mi_uykusuz melekanesi 11 aylikken yurudu.Surekli yere biraktim kendi koltuktan tutuna tutuna yurudu oyle destek oldu kendine
Asil3434 Yasemin602 bence en doğrusu yine kendinizsiniz benim doktorum aksine ayakkabı giydirme kesinlikle yere ayağı deysin ki yere ayağı bassın rahat yürüsün hissetsin yere değdiğini demişti. Ve oğlum 9 aylıkken başladı çok şükür her bilgi herkesin kendine göre doğru ama en doğrusunu doktorlar bilir bizler sadece yorum yapıyoruz
cupacakes Anneyimbennnnn23 benimki 17 aylık yürüdü sizin gibi ayakta bile duramıyor nasıl yürütecek diyordum . Ama ayakta durmaya yürümeye başlayınca öğrendi . Meğer öyle oluyormus bi gün kalktı bi kaç adım attı bi kaç saniye ayakta durdu düştü . Öyle öyle öğrendi . Yani ayakta durmamasini dert etmeyin önce yürüyecek sanırım bizim gibi
Sunay10 melekanesi yürüme arkadaşı ile yürüdü oğlum 9 aylık kıZım hiç bir şey kullanmadan 10 ayını doldurdu yürüdü çok şükür
Smerve melekanesi 9 aylikti sıralamaya başladı sonra 11 aylıkken yürütecine tutunarak yürümeye başladı yaşımıza girdim ayakta durup düşüyoruz daha tamamen desteksiz yürümeye başlamadık
Sunay10 Yagmur1c ooo 18 aylık yürümüyor çok geri kalmış nerdeyse iki yaşına girecek gittiniz mi doktora yada başka geriden gelen özelliği varmı
cupacakes melekanesi 18 aya kadar normal kabul ediliyor benim kızım son ana kadar hakkını kullandı ve 17 aylıkken yürüdü ☺️ Stresten öluyodum çok destekledim çocuk ortopedistlere götürdüm ama kendi istediği bi An kalktı yürüdü. Bu arada uğraştığım destekler ise yaramadı rahat bırakın yavruyu 🥰
Anneyimbennnnn23 cupacakes şu an sadece yerdeyken elleri yerde dizlerini kaldırarak poposunu havaya dikiyor tek belirti bu şimdilik başka birşey yok
cupacakes Anneyimbennnnn23 ay lütfen lütfen hiç dert etmeyin sabah akşam ne zaman yürüyecek diyordum . Bosunaymis o kendi karar verecek siz ne yaparsanız yapın
Doga_sever melekanesi 10 aylikken yurudu. Dort aylikken koltuga yatirdigimizda koltugun diger ucunda duran cay tepsisine dogru asker surunmesi seklinde ilerlemeye calisiyordu. Konumunu o ayda degistirebiliyordu. Bunu gorunce bende onu ortaya koyup cevresine oyuncaklar koydum. İlerlesin diye . Yurutec kullanmadim.
Rav-Ebu melekanesi 10 aylıkken adım atıp düşüyordu 11 de yürüdü maşallah 6 aydan 9 aya kadar yürütece koydum ama sevmiyordu hemen sıkılıyordu emekleme daha hoşuna gidiyordu
Psikologanne00 melekanesi 11ay 20 günlükken desteksiz yürümeye başladı. Özel birşey yapmadım yürüme arkadaşı vardı onunla vakit geçiriyordu