pamuksekerinannesii Evet kızlar post açmıstım ve 2.cocuk kararını verdim o günden beri deniyoruz ve ekstra ilaç ta kullanıyorum yumurtlamayı daha aktif hale getiriyor kızım 22 aylık inşallah hayırlı ve sağlıkla bir kardesi olur dua edin lütfen varmı 2cocuk düşünenler 😊
aylizinannesiii pamuksekerinannesii seni ikinci çocuk yapmaya cesaretlendiren nedir benimde kızım 23 aylık arada bı arkadaşı olsun diyorum sonra kolik olusu alerjik bebek oluşu amann başa saramam bidaha diyorum 😄🥲
Deletedmom_73 pamuksekerinannesii Bu ne cesaret yiğidim bebeğiniz galiba akıllı yaramaz değil ☺️ Allah hayırlısını nasip etsin 😊
Araseymen pamuksekerinannesii 33 aylık oğlum var 9 haftalik hamileyim.tuvalet eğitimini de tamamladik artik bireysellesti ve benim için zamanıydı çok şükür oldu.
Aliasaf44 pamuksekerinannesii benim yaramaz dan sonra uzunnnnnn bir zaman düşünmüyorum baş edemem ikisiyle 😄😄
pamuksekerinannesii aylizinannesiii benim kızım 1 yasına kadar asla uyumayan yemeyen 16 aya kadarda emzirdim memeye yapısık sürekli hasta 40 üstü ateşlerle sürekli hastaneye yatan bi cocuktu ne desem zıttını yapan bi cocuk aksi huysuz ve bunu göre göre karar verdim hamileliğimde rezil geçmişti ama karar verme sebebim pandemi dönemi ve herşey daha kötüye gidiyor cocukları cıkarıyoruz dısarı ama her an kapımızda hastalık evdede sürekli oyun istiyor bende ona evde bi park alanı yaptım oyalansın diye baktım ne yaparsam yapayım bunlardan zevk almıyo benimle veya yaşıtı cocuklarla oynarken mutlulugunu görüyorum dedim zaten bi tempo içindeyim rahata alısırsam 2. Yapmam şimdi olsun Beraber zaman gecirsinler arkadas olsunlar bi çocugum daha olsun istiyorum zaten bu sebeple yani bende asla diyordım ama asla asla dememek lazımmış😂
pamuksekerinannesii Deletedmom_73 önceki açtığım postlara bakar mısın😂😂 bebeğimin yaptıgı şeyler yazıyor isyanda olan bi anneyim normalde 😂
PnarYektaA pamuksekerinannesii Bizi anlatmışsınız resmen o kadar sıkıntıya rağmen onun için bir sürü şey yapmaya çalıştık ama sıkılıyordu kardeşi olsun dedik olduda ama valla çok zor 🥲 uykusuzluk iki çocuk ev iş güç yetemiyorum oğlum çok uyumlu sözden anlayan biri iken kardeşinden sonra başına buyruk söz dinlemeyen aşırı yaramaz bir çocuk oldu kardeşini kıskanmiyot aksine çok seviyo ama eskisi gibi tüm ilgimin onda olmasını istiyor uğraşıyorum ama yeterli gelmiyor
pamuksekerinannesii Deleltedmom_69 ay ne güzel benimde olursa 32 aylık olacak dogdugında kızım oglun konusuyor mu aklı eriyor mu herşeye nedir durum tam soru sormak istediğim bi anneye denk geldim
pamuksekerinannesii Araseymen oh maşallah benim olursa 32 aylıkken dogmus olacak sizin süre daha iyiymiş bizim tuvalet eğitimi yok daha ama 2 yasına girsin başlıcaö bende
Deleltedmom_69 Araseymen yaa bisey sorabilirmiyim. Nasil gecti kac gunde ogrendi bizde o asamadayiz 4 gun olucak altina kaciriyo hep ben goturursem yapiyo bide soylemiyo sizinki ne zaman soylemeye basladi
Araseymen Deleltedmom_69 1.5 ay önce alıştık tuvalete küçükte hic sıkıntı yaşamadım hatta günde 2 kere çiş gelirse tuvalete gidelim tamammi diye söyledim sadece hic üstüne düşmedim kendi geldi söyledi hep ama büyük tuvaletinde kaygi problemi yasiyoruz hala onu yaparken çok korkuyor eskiye oranla biraz daha sakin kalabiliyor ama tam anlamiyla geçmiş sayilmaz korkusu.benim size tavsiyem cok üstüne düşmeyin tecrübe yanlış yaparak öğrenilir altina işerse bak üstün pislendi kiyafetin pislendi altina değil tuvalete yapmalisin annecim anlastikmi diye konuşun oğlum bidefa kaçırdı ve bacaklarina akmasimdan hic hoslanmadi ondan sonrada ilk zamanlar 6saat kadar son raddeye gelinceye tutuyordu sonra geldikce söylemeye başladı.
Dali05 pamuksekerinannesii benim ikisi arasında 32 ay var.İlk baslarda cok zordu,her geçen ay daha kolay oluyor.Simdi küçük 10aylık büyük tam 3,5 yasında.Birlikte oynamaya basladılar ara sıra
Deleltedmom_69 Araseymen ustune dusmuyorum zaten canim altina kacirincada guzelce soyluyorum annecim gelince soyle diye anliyo ama soylemiyo kakada bizde sıkıntı cekiyoruz zor yapiyo bakalim ne zaman soylemeye baslicak