[silindi] Umayinannesi21 Bana da dedi ama gitmedim 52 günlük olduk, gidenler kontrol de ne yaptı doktor
Eses26- Umayinannesi21 Ben gitmedim bana da doğumdan 10 gün sonra gel dediler kırkım çıktı ilişkide de bi sıkıntı olmadı ağrım sızımda olmayınca gerek görmedim
Umayinannesi21 eylul19 bugğn 40ımız çıkıyor doktorumuz da ayın 10 una kadar izinliymiş bizim 40 50 oldu 😅
Umayinannesi21 [silindi] rahim toparlanmış mı diye bakıyormuş sanırım birkaç hafta daha ilişkiye girmeyin diyebiliyormuş
eylul19 Umayinannesi21 ahah gec olsun guc olmasın 😀tatıl donusu daha ıyı muayene eder dınlenmıs olur🤣
Umayinannesi21 SeydAlyaMina sorun yaşamadıysanız ne mutlu 😊 ama ihmal edilmemeli bence bi kontrole gidin
Umayinannesi21 eylul19 nasıl muayene ediyor neye bakılıyor gerçekten bende tam bilmiyorum siz gitmişsiniz 😊
minikkiz_ Bende gitmedim tabi gidilmeli bence ama hem fırsat bulamadım hem bi şikayetim yoktu ilişki açısından zaten 40 tan sonra regl oldum daha da uzadı yani bi sorunum yok çok şükür ama gitmek gerekir yinede
eylul19 Umayinannesi21 dıkıslere bakıyor.alttan muayene ettı herhangı bırsey kalıp kalmadıgına baktı herhalde bır sıkıntı yok dedı.1 snee sonra gel dedı bende gtcem ıns ertelıyorum hep🤣tatılde bnmkıde
SeydAlyaMina Umayinannesi21 Şuanlık sıkıntı yok 2 ay oldu ama sonrasında tabi olmayacağı anlamına gelmiyor ihmal etmemek te fayda var tabi☺️
Umayinannesi21 Eses26- bende sezaryen doğum yaptım 1 haftalıkken gittim bandaj çıkardı dikişlerimi kontrol etti 40ında tekrar gel dedi
Crcs Umayinannesi21 ben galiba 60 günlükken gidebilmistim. Rahim ne durumda dikisler vs. Nasil diye vajinal muayene yapti ve karından baktı. Bi de smear testi.
Crcs Umayinannesi21 evet ben bekledim zaten istemiyordum ama doktora sorduğumda aa hiç mi olmadı şimdiye kadar dedi. Muayene sonrasında detaylı bilgi veriyor zaten.