Annababy Calpol ağrı kesici ve ateş düşürücü. Eğer fazla bir huzursuzluğu varsa ağrısı da vardır verebilirsiniz ama onun dışında öksürük için faydası olacağını düşünmüyorum
Merveugurkacay Benim bebeğim de 2 aylıkken öksürmeye başlamıştı doktor ilaç vermedi bol bol emzir ve serum fizyolojik ile temizle demişti 1 hafta sonra geçti öksürüğü
aysun35elmas35 Öksürük böyle hırıltılı olursa doktora gösterin sağlık ocağına değil. Öksürük için ben zeytinyağının içine sarımsak dövüp 1 gece bekletip ayak altlarına sürüyodum instagramda görmüştüm 1 gecede kesti
Minikpokatall aysun35elmas35 yok böyle hafif hafif öhö diyor sadece korktum bende o yüzden hasta olmasından teşekkür ederim 😊
Noname21 Minikpokatall öksürüğü faydasinolmaz aferin sürüp keser ama onun içinde küçük. Daha çok küçükmüş öksürük çabuk ilerler doktora götürün ciğerine inmesin
Minikpokatall Noname21 kesildi aslında sabah öyle bi öksürdğ 2 3 defa bende üşüttü sandım bi iki kere de kustu şuan yok hiç bişey
Minikpokatall BuseCan öyleymiş bende yeni ögrendim neyse ki geçti sabah öyle 2 3 kere öksürdü üşüttü sandım bende 😊