Minikpokatall Kızlar 2 buçuk aylık bebeğim var bugün biraz ökğsrğk var gece üstünü çok açıyor, sanırım soğuk aldı bu şurubu vere bilirmiyim
Noname21 Minikpokatall öksürüğü faydasinolmaz aferin sürüp keser ama onun içinde küçük. Daha çok küçükmüş öksürük çabuk ilerler doktora götürün ciğerine inmesin
Annababy Calpol ağrı kesici ve ateş düşürücü. Eğer fazla bir huzursuzluğu varsa ağrısı da vardır verebilirsiniz ama onun dışında öksürük için faydası olacağını düşünmüyorum
Merveugurkacay Benim bebeğim de 2 aylıkken öksürmeye başlamıştı doktor ilaç vermedi bol bol emzir ve serum fizyolojik ile temizle demişti 1 hafta sonra geçti öksürüğü
aysun35elmas35 Öksürük böyle hırıltılı olursa doktora gösterin sağlık ocağına değil. Öksürük için ben zeytinyağının içine sarımsak dövüp 1 gece bekletip ayak altlarına sürüyodum instagramda görmüştüm 1 gecede kesti
Minikpokatall aysun35elmas35 yok böyle hafif hafif öhö diyor sadece korktum bende o yüzden hasta olmasından teşekkür ederim 😊
Minikpokatall Noname21 kesildi aslında sabah öyle bi öksürdğ 2 3 defa bende üşüttü sandım bi iki kere de kustu şuan yok hiç bişey
Minikpokatall BuseCan öyleymiş bende yeni ögrendim neyse ki geçti sabah öyle 2 3 kere öksürdü üşüttü sandım bende 😊