Merhaba arkadaşlar. Benim 8 aylik kızım var bi kac gün önce ateşli havale geçirdik. Öyle böyle bi korku duymadimdi o güne kadar. İlk defa geçirdik ve cevredende hiç duyup deneyimlemisligimiz yok. Gece ateşi çıktı 38 buçuktu fitille vs sabaha kadar idare ettik sabah erken saatte calpol verdim hafif bi duş aldırdım çok bisi yok gibiydi sağlık ocağına gidecektik tekrar ilac vermedim o yüzden kahvaltı yaparken birden fenalaştı o an ateşi vardı ama birden cokmu çıktı çıkmadımi azmiydi bilmiyorum . Önce kasilmaya sonra gözleri kaymaya başladı öyle korktukki anlatamam. Ardından da nefes kesildi bayıldı. Nefes almadığını hissettiğim andaki korku endişeyi anlatamam Allah kimsenin başına vermesin cidden o panikle terlik vs bile giymeden dışarı fırladık allahtan komşu vardı arabasıyla önce sağlık ocağına götürdü baya yakındı diye oraya gittik önce. Sonra oraya varınca ayıldı ağlamaya fln başladı ama o sıra nefesi yoktu solunumu yoktu yani sağlık ocağına girince birden düzeldi sonrada ordan ambulans çağırdılar acile gittik. Ama berbat bi durumdu. Böyle havale geciren çocuklarınız varmi nefessiz kaldimi hiç. Ayrica kalıcı bi etki yaratirmi paylaşırsanız sevinirim. O anların etkisinden çıkamıyorum ve sürekli endişe halindeyim