Isteboylebisey Kraliceanne olsun canım algıda seçicilik diye bir şey var ben de makyaj malzemelerini bilmem🤭
MinnakPanda Kraliceanne Normal sitesinden bak bence daha rahat olur. Hem filtrelerin bedenini falan rengini fiyatını vs.
blue5 Kraliceanne masallah.🌸 Öncelikle kendinize bir ferace alin. Kombin yaoarken cok rahat oluyor. Sonra birkac basortu. Ay hayirli olsun hep acilma haberleri duyuyordum bu haber beni mutlu etti.💖🤗
Kraliceanne blue5 mutlu olduysaniz 😘 bı kaç alışveriş yapacağım yer önerin bana netten bende mutlu olurum 🌺😅 çok teşekkür ederim çok sağolun
AsyaElaa Kraliceanne Amin canım aminnnn😍Kesinlikle öyle. Huzuru güzelliği insana kattıkları gerçekten çok güzel çok özel Bi duygu
Isteboylebisey Kraliceanne trendyola bak canim. Ben sarial diye bi satıcidan daha yeni aldım bitane ferace. Ferace yaz sen bakarsın ordan
blue5 Kraliceanne qanu diye bir markanin feracesini almistim surekli yikiyorum taş gibi solma yapmıyor. Kadriye başturk feracrm de 5. Senesine girdi gercekten cok kaliteli. Ikisinin de online var bir bakin.💖
Saliha_klnc Kraliceanne hayır yanlışlık olmasın babamız kayınbabamız abi kardeş amca bu kişilerin yanında kafamız açık olabilir ama ben nasıl alışırsam öyle gider diye böyle yapıyorum siz nasıl yapmak isterseniz tabii 😍
Isteboylebisey Kraliceanne en iyisini vermiş Rabbim içine inan bana ☺️ masaAllah kimin duasını aldın bacım 🤗
Kraliceanne Isteboylebisey kimsem yok ama 😊😊 Allah belki sevmiştirde yanlıştan döndürmek istemiştir 🌺
Isteboylebisey Kraliceanne tabiki Rabbim istemiş sevmiş seni çok doğru dedin 💕☺️ neden kimsen yok uzak şehirde mi yaşıyorsunuz