Kraliceanne maşallah berakAllah rabbim mübarek eylesin Allaha hamd olsun ki size boyle birseyo nasip etmis elhamdülillah beni kesinlikle yanlis anlamayin size din lardesi olarak söylüyorum pantolon tunik tarzi sakin kapanma cunku o bir kapaanma degil oyle bi tesettir yok o moda sadece eger gerçekten Allah icin kapaniyorsan tam tesettürlü allahin istediği emrettigi sekilde giyin dikkat çekmeyecek renk bol kiyafet ve başörtü omuzlarda asagi salksin ferace vok iyi ve emin ol cok rahat ben feraceliyim emin ol altimda tayt ustimde kisa kol o sekilde hemen ferace giyip çıkıyorum yani iki saat acaba bu esarp oldumj etek oldumu uydumu uymadimi vs vs derdim yok :)) feracede dikkat ceken degil suslu olmasin bol ve dikkat cekmeyen renk misal siyah lacivert olabilir renk yok zaten tesettirde sadece dikkat cekmeyeck renk olsun deniliyor
Ben 49 kiloyum giydigim ferace kac biliyormusun 42 beden dusun :)) benim gibi icine 1 kisi daha sigar hamilelikte son aylarim olmuştu kimse hamile oldugumu dahi anlamıyordu feracemim bollugundan dolayı olmasi gerrekende bu vücut hat felan belli olmucak sekilde
Kardeşlerim hapinize kardes tavsiyem olsun beni Allah için yanlis anlamayın kapanacaksaniz tarz degil farz olan sekilde kapanin Allah hepimize Hidayet etsin