PrensesRavza ozdem123 Ben kullanıyorum kızım da severek yiyo sadece fileleri hemen kirleniyor çıkmıyor lekesi değişmesi lazım hep
ilkgoz_agrim Deletedmom378 sürekli yere düşüyor pisleniyor o sekilde bida eline alıp yiyordu ondan dolayı kullanmayı biraktim
Deletedmom378 ilkgoz_agrim anladım son bir soru daha sorsam 🤭🤭 silikon olan fileye göre daha buyuk değil mi delikleri peki
Mom06 Sedayvaz35 aynısı bizdede oldu karpuz sararttı prille yıkadım kaynattım tekrar bebek emzik biberon temzleyicisiyle yıkadım olmuyo 🤣
ilkgoz_agrim Deletedmom378 yok filenin delikleri kucuk suyu cikiyor slikon ise damagiyla ezdigi icin sadece emip yiyebilir
ilkgoz_agrim Deletedmom378 yok filenin delikleri kucuk suyu cikiyor slikon ise damagiyla ezdigi icin sadece emip yiyebilir
ozdem123 ilkgoz_agrim file olanlar midesini bulandırıyor diye duymuştum silikon olanlardan memnunlar kullanışlı diyorlar.
Damla33 ozdem123 silikon emzik gibi ayni wee nin ki.var.bnde kizim sevdi icindeki meyve. Bitince cildiriyo resmen hemen koy diye 😁😁