tazebiirannee Nezzz_ dizi; the rain, you, yakamoz, kuş uçuşu, mezarlık, kulüp Film olarak; aşkın kıyameti, sen yaşamaya bak, aşk taktikleri ve bird ☺️
BeyzaN77 Nezzz_ geçen açtım telfndan izliyim dedim herkez soluyor flan ..ya utanmadan film için o kdr çok uygunsuz bölüm varki ağzım açık izledim para için böle bu kadr utanıp sklmadan yapmalarına da ben hayret ediyorum valla
Nezzz_ BeyzaN77 Aynen katılıyorum kesınlıkle vakıt kaybı olmus bende ılk bolume tahamul edemedım ve cıktm😊
Yummyyummy Nezzz_ film,dizi izleyecek vaktinizin olmasına aşırı özendim ya 😅 ben tuvalete bile zor gidiyorum zira🥲Darısı başıma🤓
Nezzz_ Yummyyummy 😂🌸ilk zamanlar bakamazdım bende Bebeğiniz kaç aylık😊 ınanın gunduz tv acmıyorım bebegım gunduz aktf bır bebek sabah erkenden kalkıyoruz aksama kadar gunduz bır saat uyuyor uyumuyor aksamda erkenden uyut esımle bende fılm cay keyfı yaparım bebegım 22 aylık bu arada 🥰
Yummyyummy Nezzz_ bebeğim henüz 4 aylık ☺️ Zamanla herşey düzene girer bende vakit bulurum biliyorum ama şuan çok ütopik geldi🥲😁 Sefanız olsun 😘
Nezzz_ Yummyyummy Bende oyleydım ama duzene gırer uykusu merak etmeyın daha cok mınnakmıs bende oyleydım hıc tv bakamıycam sanırım dıyordum 😊😊suan çok sukur ıyıyz sızınde oyle olacak ınsallah içiniz rahat olsun 🫶🏻♥️🥰😘
minaa10 Nezzz_ birkaç dizi önereyim o halde🥰 La valla Kulüp Fatma Maid Kalifat Who killed sara The walking dead The white princess Zeytin ağacı La Casa de papel Gözlerinin Ardında hepsini cok begendim