Minikminik Metehan34 yaa maşallah bende bugün denemek için e bebekten aldım balance kanguru diye geçiyor sayfasından bakar mısınız 199 yazıyor satıcı onu önerdi sizce kötü kullanım mı?
Nargiza97 Minikminik ben 3 aylıkken kullanmaya başladım memnunum ama bebeğim 1 saatten fazla durmuyor yoruluyor evin yakınlarında kullanıyorum markete giderken, akşam yürüyüş vs.
Minikminik Nargiza97 bizim 4. Aya yeni girdik ben yeni yrni takmaya başlamak istedim öncesinde güvenemedim
Nargiza97 Minikminik yenidoğan aparatı ile kullanmıştım ben, zaten 3-4 kere kullandım öyle, 4 aylık dan zaten o aparatsız kullanılıyor
Metehan34 Ve hepsi aynı görevi görüyor çoksa pahalıya kaçma bebek kilo aldıkça takmayı bırakırsın benim diğer oğlum zayıftı baya takmıştım 1.5 yaşa kadar ama şimdikinde en fazla biri bulur
Metehan34 Minikminik herğün yeni bir icat zaten m gibi duruyor bacak yüzünü kendine çevirince bebeği dışarıya dönük yapınca da ayakta gibi oluyor tam m olsun istiyorsan alttan tutabilirsin totodan destek 🫢
papatyaannee Minikminik baktım canım şimdi ama bana sorarsan bunlar uygun olmaz yinede sen bilirsin satıcıdan ziyade doktoruna bir danış sağlık açısından doğru değil bu kangurular bebek uzun süreli içinde duracak ben sana doktorun bana önerdiği kangurunun linkini koyuyorum bak incele ne demek istediğimi anlayacaksın https://ty.gl/2a6tn4nqlm bu marka almak zorunda değilsin tabi ama bu özelliklerde olursa bebeğin için daha sağlıklı olur ayrıca onun altı öyle değil ipleri var bebeğe göre ayarlanabilir
Minikminik papatyaannee onlar çok pahalı yaz 1 aya bizim memlekette bitiyor ve seneye bu zamanlar 1 yaşını geçecek çok kullanmayacağım için öyle pahalı istemiyrum ama özelliklerine bakayım teşekkürler ☺️
papatyaannee Minikminik yok ben bunu alın diye atmadım özelliklerine bakın diye attım bizim doktor bunu önerdi yada bu özelliklerde istediğin bir marka demişti ben bunu almıştım hani sizin aldığınızla bunun kıyaslamasını daha rahat yapın diye attım 😇
Aslicamm Minikminik bana da bu pek uygun gibi gelmedi bacakları tam olarak açık olmuyo çünkü Google’a neko standart kanguru diyip görsellere tıklar misiniz görünüşü aynı o şekilde olmalı bebeğin
Minikminik Aslicamm ya baktımda bunlar neden bana güvensiz geliyor bacağı resmen kocaman açıyor bence bacak sağlığı açısından iyi değil sonuçta bebekler çabuk şekil alabiliyor bacakları ayrık yürüme riski var bence ben en iyisi hiç kullanmıyım hiçbiri içime sinmedi
Aslicamm Minikminik aslında tam tersi ben de ilk gordugumde korkmustum ama böylesi daha saglikliymis Burdan bakabilirsiniz