Minikminik yani ben size şöyle söyleyim doktorum çok iyi bir doktor zor durumda kalmadığın sürece 3 aylık olana kadar mümkün olduğunca kanguru kullanma demişti ama tabi bazen acil durumlar oluyordu küçükken koyup çıkmam gerekiyordu o şekilde ara ara 2-3 aylıkken birkaç kez koydum oda bana dediki ne olursa olsun m oturuş dışında kanguru alma çünkü diğerleri direkt bebeğin ayaklarını aşağı salladığı için bebek yükü bele veriyor oturuyor gibi ve beli için çok sakıncalı M oturuşlu kanguru alırsan her zaman kullanabilirsin bebeğin bacakları M şeklinde açık kalacağı için oturma pozisyonunda olmayacak normal kucakta taşır gibi olur bele yük binmez diye üstüne basa basa tekrar etmişti ben bu yüzden araştırdım gerçekten m oturuş çok önemliymiş ben chicco marka m oturuşlu ergonomik kanguru almıştım yenidoğandan beri de kullandım 3 aylık olana kadar çok nadir kullandım ama 3 aydan sonra hep kullandım halen kullanırım 1 yaş olmak üzere hiç sıkıntı yaşamadım bebeğimde hep yerinde rahattı uzun uzun anlattım ama açıklayıcı net olsun diye yinede siz bilirsiniz 🙏