Kalpatisi_ edep_ya_hu_edep1 valla bu aile paketi neye göre kabul oluyo bilmiyorum. Eşim 2 sefer denedi kabul olmadı ben denedim benimkide kabul olmadı.
Halenur42 edep_ya_hu_edep1 nasıl oluyor canım başvuru bilgi verebilir misin kart üzerine mi yatıyor ücret
Bsraylmzz edep_ya_hu_edep1 temmuzun parasını aldınız mı siz. Benimki Temmuz’un 31 inde başvurduğum için temmuzda ödeme almadım bu ay alacağım eğer yatarsa tabi.
edep_ya_hu_edep1 Phusraa E devletten başvuru yapılıyor. Her ay 450. 500. 550 . 600 olmak üzere para yatırıyor devlet başvurunuz kabul olursa 12 ay boyunca cnm
DurununAnnesi03 Kalpatisi_ aylık gelir hane de ki kişi başına 1800den fazla dusuyosa vermiyorlar. Sanki gelen maaş evde öyle pay ediliyo nasıl bi mantıksa şu ekonomide
QueenMommm edep_ya_hu_edep1 bizde hiçbir şey yok kabul edilmiyor açıklamadada şey yazıyor muhtaç olmama durumu 🤦🏼♀️ yanlış anlamayın lafım size değil ama evi arabası olanlara bu yardımı veriyorlar resmen 🙁
edep_ya_hu_edep1 Halenur42 e devletten başvuru kısmın dan başvuru yapıp bilgilerini dolduruyorsun senin eşinin çocuğun varsa çocuklarının. Kabul edilirse para ptt ye yatiyor
edep_ya_hu_edep1 defnekokusu_ e devlete arama motoruna sosyal yardim basvuru hizmeti yazıyorsunuz. Oraya tıklayıp en altta yeni basvuru yazıyor sağ alt köşede oraya tıklayıp orada basvuru yapıyorsunuz bilgileri doldurup
Saafie edep_ya_hu_edep1 Bizde başvurduk ama hâlâ süreç devam ediyor yazıyıor üzerimize hiçbir şeyde yok
edep_ya_hu_edep1 QueenMommm tekrar başvuru yapın isterseniz 2. Kez başvuru yapılabiliyor galibaumarim kabul olunur .
Kalpatisi_ QueenMommm bizde de aynı şeyi diyo. Kirada oturuyoruz borçlarımız var eve nakit para kalmıyo ama muhtaç değilmişiz iyimiş valla
Cihangiriinannesii QueenMommm Aylık geliriniz kişi başı 1800liranın üstünde kalıyor mu? Kalıyorsa eğer malesef çıkmıyor. Benim yan komşumun evi arabası olduğu halde yardım çıktı çünkü evde 7 kişiler alınan parayı kişi başına bolunce baya düşük bir ücret çıkıyor
edep_ya_hu_edep1 Saafie umarım kabul olur ihtiyacınız da varsa . Ne zaman basvuru yaptınız benim 2 hafta içinde kabul oldu isterseniz başvuruyu tekrar guncelleyin