BirPatiSever Geri ödemeyle uğraşmamak için ücretsiz izne hangi tarihte ayrılmalıyım arkadaşlar. 14 Eylül mü 15 Eylül mü. Öğretmenim
BirPatiSever cherrysu hocam dönüş tarihine ne yazacaksınız. 1 Temmuz mu 16 Haziran mı. Yani 16 Haziran yazarsak seminer ücretini alabilecek miyiz
sedauzer06 Sağlık çalışanının ayın birinde ayrıldım maas birimi ile görüşmeniz gerekiyor kurumlar arası farklılık gösterebiliyor
BirPatiSever kirmizibasliklikiz_ hocam 14ü yazarsam geri ödeme mi çıkıyor. 15i yazarsam çıkmaz mı diyorsunuz kesin mi
BebekC Maaş bildirimi yapılmadan vermeniz gerekiyor dilekçeyi. Bunun için okul idarenizle görüşürseniz iyi olur. Ben seminer haftası da gitmek istemediğim için 31 Ağustos olarak yazmam gerekti. (Ücretli iznim Temmuz sonunda bitmişti)
BirPatiSever BebekC idaremin haberi var da 14ü mü 15i mi yazıcam geri ödeme olmasın diye onlar da bilmiyor.
kirmizibasliklikiz_ BirPatiSever evet 15i yazmaniz gerekiyor 15.09.2022 tarihi itibari ile ayrilicam demelisiniz 😊
Hlyslh BirPatiSever 15′inde başlayacak şekilde yazmalısınız. 14′ü değil. Geçen ay aldığınız maaş 14′u de kapsıyor. 15′i itibariyle yeni ay başlar.
Hlyslh BirPatiSever 15 Haziran yazacaksınız ki Maaşınız tam yatsın. Lakin seminer ücretini alabilir misiniz onda emin değilim çünkü yarım aylik ek ders hakedisiniz olur ki onu da maaş karşılığı sayar ve ekdersinizi vermeyebilirler.
cherrysu BirPatiSever hocam ben ilk dönem için alacağım şu an sadece. Parça parça. 2.Dönem için henüz karar vermedim. Duruma göre tekrar alacağım.