anonimhanim_ Dbe1506 Buda öyle vallahi vileda kullanmadım bende almayı düşünüyodum şu mesajınla vazgeçtim 😂 en iyisi elle silmeye devam
Mavigri Mavigri bezını takacagım apart kırıldı benım kenardakı su sıkma yerıne girmiyor bir kerede gitti yanı boşver
Dbe1506 Mavigri yaa vazgeçtim zaten alan kimse memnun kalmamış başka uygun varsa ona bakcam bakalım biri banatınkini önerdi bi bakıcam ona
Dbe1506 Ecemsu12 spray mob baktım trendyolda yorumları kötüydü tabi sizin dediğiniz markamıydı bilmiyorum ama çoğu beğenmemişti yani bilemedim
Nurgr Laden bende mop arayışı içindeyim de sizin bu önerdiğiniz adı ne olarak geçiyor? Trendyol ve h.buradada banat mop olarak arattım bulamadım
Laden Nurgr Dbe1506 Adını bilmiyorum ki tam. Banat mop yazınca görsellerde çıkıyor google da. Ben carrefour dan almıştım🌺
Laden Nurgr hiç bilmiyorum ki. Teyzemde parex vardı. Epey aradık o parexten bulamadık. Sonra bunu gördük annemle aldık birer tane. Hatta indirime girmişti yanlış hatırlamıyorsam 60 lira gibi bir şeydi fiyatı. Fiyatına göre muhteşem ötesi bir ürün☺️
Dbe1506 Nurgr belki carrefour marketinde vardır ya bizim burda var yarın gidip bi bakayım olmadı bazı ürünler uygulamada görünmüyor sizinde orda varsa bakın inşallah vardır