Elif-212 Mihrimahim16 haha canım ya😅 ben de cok severım gezmeyı ama rahatımada düşkünüm haşatım cıksaksa gıtmem :) tesekkur edderim
Elif-212 SedaMasalK bencede ayagı yurudugu zaman daha peşinde kosmak daha yorar dıye dusunuyırum. Tesekkur ederım😌
Deletedmom_33 Elif-212 valla yattı benim ki. İçinde kendi minderi var sert değildi. Kendim de yastık olarak kullandım hatta pusetin kenarını arka.koltukta
Selcan Elif-212 kizim 5 aylık gibiydi ilk tatile gittik gece yola çıktık o arana da uyudu arkaya yer yapmistik. Oğlumda da 6 aylıkti gündüz çıktık biraz kucak biraz pusetinde oturma şeklinde devam ettik yola. Biraz zorlukları oluyor ama gece çıkınca daha iyi oluyor birde tatil emin olun iyi gelicektir bebeginize de size de 👍
Elif-212 Minisinannesiii ben de sımdı bısey demım o zaman bebegım nasıl olur bılmem buyuk konusmayı sevmıyorum bakalım hayırlısı☺️
Minisinannesiii Elif-212 sallanmadan uyuyosa sorun olmaz benimki sallanmaya alışkındı uyumazsa öne geçin yola baka baka uyur ben onu fark ettim ama çoktan tatilden gelmiştik 😀😀
Gulbiye Elif-212 5 bucuk aylıkken kızımla 20 saatlik bir araba yolculuğu yaptım bin pişman oldum herkez bana bişey olmaz o daha küçük sürekli uyur dedi ama malesef öyle olmadı uyumadığı için hep ağladı keşke ucakla gitseymişim dedim ondan önce 4 aylıkken 5 saatlik bir yola gitmiştik oda aynı şekilde çok kötü geçmişti ama belki sizin bebeğiniz dayanır güzel gecer yolculuğunuz
EAkgl Elif-212 her yaşta bebekle heryere gidilir canım. Ben 25 günlük bebekle 12 saat yol gittim,k ndi arabamız olduğu için rahattı tabii. Hem emiyormuşta yemek ne yiyecek derdi de yok. Ben bebek var diye iptal ettiğim herşeyden pişmanım şuan keşke daha çok gezseydim diyorum.
Masal001 Elif-212 ben Ytak yapmadım canım araba doluydu kucagimda durdu kucağıma yastık koydum onun üstüne yatırdm yatak gibi yaptm yani
Hellobello Elif-212 merhaba, biz uzun yola gideceğimiz zaman gece çıkıyoruz kesinlikle, kızım uyuyorken çıkıp sabah 7-8 gibi otele varış şeklinde planlıyoruz iyi oluyor. Başka türlü 2 saat bile durmuyor yolda sıkılıyor