Aysununannesi00 şöyle anlatıyım Kış günüydü kar yağıyordu kızımla çıktık kar oynadık 2 gün sonra grip oldu kızım sürekli titremeye başladı ama vücudu soğuktu benim de hiç aklıma ateşini ölçmek gelmedi vücudu soğuk olunca üzerini iyice giydirdim battaniye örttüm yatıyor yanımda eşimle oturuyoruz biz kızım birden gülmeye şarkı söylemeye başladı eşim hemen kızımızı kucağına aldı gözleri kaydı dişlerini kitledi korktuk napcağımızı bilemedik eşim ambulansı aradı o arada kızımın ağzını zorla açıp kendi parmağımı dişlerinin arasına koydum nefes alabilsin diye dişleri yeniden kitlendi parmağım kan içinde kaldı kızım kaskatı oldu taş gibi dondu resmen 🥺 ağlıyorum nasıl ama Ecrin ölüyor diye 😭 ambulans geldi ateşi ölçtü 40 derece hemen ılık suyla yıkadılar bi ilaç sıktılar poposundan kızım kendine geldi ama ateşi çok doktor havluyu ıslattı sarıp kızımı kucağıma verdi ambulansla hastaneye gittik meğerse benim kızım soğuk havale geçirmiş o yüzden vücudu soğukmuş 3 gün hastanede tedavi oldu şükürler olsun Rabbime bi eser bırakmadı havale çünkü çok tehlikeli direk beyin damarlarına vuruyormuş, şimdi kızım 13 yaşında gayet sağlıklı hiçbir sağlık sorunu yok 🤗