Blge1 Asafveannesi1 2 ay tam bitti o kabus günler geçti yine gazı oluyordu ama artık bi başkaydı bende kendime gelmeye başladım çok yıpranmıştım kendime bakamıyordum. Büyüdükçe herşey daha güzel oluyor geçecek sabredin😊
Ozlemdolugan Rav-Ebu 2 aylık olcak yakında suya 1 çay kaşıgı ekleyip kaynatıp 1 çay kaşığıyla veriyorum ama yine aynı pek işe yaramadı sanırım atak zamanı bide
Rav-Ebu Mhnds aynen birlikte derken bende sabah 8 de bio verdim 5 damla şimdi saat 12 sab simplex verdim 15 damla böyle mi yani
AngelMotherr Rav-Ebu probiyotik destekle maflor al bio gaia bize hiç iyi gelmedi sam splex sabah 10 öğlen 10 akşam 10 damla demistj bize fiyatı nekadr olmuş
AngelMotherr Rav-Ebu ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaa 200 mü 100 tlye alıyorduk yazık günah ya herseye yapında bu bebeklerin ihtiyaç şeylerini zamları yapmayın ya
Selimuz2022 Rav-Ebu bio belli bir saatte 5 damla mesela ben 5 6 gibi veriyordum sab da sabah akşam 5 veriyordum
Dilagah busraduru1 sab simplex ve bioagaia damlasını kullanıyorum. Bebeğim 3.ayına girdi yeni yeni düzene giriyoruz. Herkese öneririm. Pes etmeden iki damlayıda düzenli kullanım. Düzenli kullanımda faydasını göreceksiniz