👍🏼
Elifinci17 Ki daha çok küçük emzik yerine seni emmeli ki sütünü arttırsın
Ben de BÖyle düşünüyorum zaten memeye çok meraklı değil zor emziriyorum emzikle vakit kaybedeceğine memede kalsın gerekirse onu emzik gibi kullansın sütüm artsın diye düşünmüştüm 😊
elisamummy Karnı tokken emme ihtiyacı oluyor veriyorum emziği çok büyük rahatlık 🤩
Bizimki de tam tersi tokken emzik alırsa öğürüyor diliyle geri atıyor emzik hep midesini bulandırıyor nedense ..
WabiSabi Bı imkanım olsa da zamanı geri alsam bebeğim beni emzik yapsaydı da vermeseydim dinlemeseydim kimseyi emzirerek yipransaydim sutumde artardı mama da vermezdim
Memeyi zor veriyorum ben de böyle düşünerek emzikte zorlamadım zaten sevmiyor midesi bulanıyor ağzına alınca bari sütüm artsın beni emzik olarak kullansın dedim..normalde aktif olarak emzirsem ya da emmeyi seven bir bebek olsa belki emzik verirdim zorlardım ama dediğim gibi memeyi zor veriyorum bide emzik alsın diye zaman harcayamadım
Asguney gerek yok emziğe aslında bebek emziği değil anneyi istiyor temas kurmak güvende hissetmek istiyor
👍🏼👍🏼👍🏼
mirzaali14 bebeğin daha çok küçük çene yapısı zayıf bu yüzden emzik verdiğinde çenesi yorulacak ve emmek istemez
Mantıklı