Birminikipek Merhaba arkadaşlar, bebeğim henüz bir haftalık ama emzik tutmak istemiyor, emmesin de bir sorun yok? Sizce erken bir zaman mi? Emzik önerilerinizi almak isterim 🌼
Mercan28 Birminikipek chicconun anne memesine yakın bir emziği var 10.gününde falan vermiştim hemen tuttu hala severek emiyor 🤗
Morningstar Birminikipek avent soothie emzik kullanıyoruz 1 aylıkken onu aldım bebeğim aman aman emzik tutan bı bebek değil ama uykuya geçişte emiyor
tarcinnn Birminikipek 2 aylık olacak hala tutturamadık biz 🥲 ne yaparsak yapalım almıyor. Tüm emzikleri denedim neredeyse. İlk bi ay vermeyin demişlerdi ondan vermemiştim. Ama yeğenime ilk gün verdiler emzik
Koi Mercan28 kaç aylık bebegınız ben de avent kullanıyorum da baska denesem mi diye dusunuyorum 4 aylığız
Birminikipek Henna1327 açıkcasi doğum yaptığımda ilk ebeler de öyle dedi, bir ay verme diye. Sonra emzirmede sıkıntım olmadığında denemek istedim. 5. Gün kontrolünde doktora sordum, sıkıntı olmaz, verebilirsin dedi.
Bebegmmm Birminikipek meme reddi yapmaz mı emzik canım bende tutturmaya calistum ama korkuyorum bırakır beni diye
Gencebru Merhaba ben de ilk gün doktoruma sormuştum valla ben bi anne olarak 2 cocuguma da verdim ve tutmak istemediler babası baya uğraştı tutturdu büyük yardımcı dedi. Herkesin görüşü önerisi farklı tabi. Bende we baby aldım başta olmadı bips aldım sonra kauçuk onu tuttu şimdi slikona geçtik kauçuk kadar sık değiştirmek gerekmiyor en azından. Ama biz hala sadece yatarken uykuya dalarken verebiliyoruz başka türlü kabul etmiyor.
Tugceozcetin128 Birminikipek bu arada doktorlar önermiyor ama yapacak bişey yok emzik büyük rahatlık e bizde insanız sonuçta,emmesinde sorun yoksa sizi biraz verin ama ufak ufak şu an verin
livanurvealpinannesi61 Tugceozcetin128 o rahatlık ilerde daha çok sorun oluyor çoğu anne emzik rahatlık diye veriyor sonra nasıl bıraktırcam diye kara kara düşünüyor emziği bıraktırırken rahatlık olmuyor inanın.2 ay ağladı kızım uyumadı emzik istedi o psikolojiyi düşünün birde.
Benimumudumvar Biz ilk bir ay emzik kullanmadık şuan 3 aylik uyku geldiği zaman vermeye çalışıyorum emzik kullanımi aşırı olmadıkça öneriliyor ama aşırı olursa ince bagirsakda ki tokluk hormonunu devreye sokuyor beslenmesi azaliyormus dikkatli kullanmak da fayda var bence
mommy06 Birminikipek doğar doğmaz tutarsa tutuyor sonrasında ne yaparsanız yapın bi iki tutup atıyor çok fazla uğraştım tutması için uykuya geçerken tuttu sadece sonra kendi bıraktı 6. Ayda çokta bi faydasını görmedim açıkçası
Esrauny Valla doğdu annem 2. Gün verdi büyük rahatlık diye iyikide vermiş tutacağı varsa tutuyo bence
minikbabyy Birminikipek doğduğu gün daha hastanedeyken alıştırmıştim ben bibs verdim yumuşak olduğu için hemen aldı☺️ Ama bibsler çabuk şişiyor 3 haftada bir değiştirmek gerekiyor sonra bibsin silikon uçlusuna geçtim şu an onu kullanıyoruz hala. Emziksiz bi hayat düşünemiyorum büyük kolaylık valla🤓 ama nasıl bıraktırıcam onu bilmiyorum😬