arassmomss Tospigim21 Green clean leke üzerine biraz döküp elinizle yayın 10 dakika bekletmeniz yeterli sonrasında makine hallediyor zaten kurumuş lekeler için hem de bu söylediğim ve içeriği temiz 🥰
Tospigim21 Yigittsmom yaa benimde hep beklemiş lekeler var ek gıdadan sonra yikayabildigimi hemen yıkıyorum ama bebeğim izin vermediği zaman kaliyo
Tospigim21 Tazeanne00 evet beyaz sabun lekeye anında müdahale edersen ise yarıyı ama beklemiş lekeyi çıkarmaz sanirim
Oli Tospigim21 eski lekelere gelmiyor ama bir kac gunluk lekeleride cikardigi oldu yani makinaya atip cikmayan lekeye ise yarar mi bilmiyorum
Aslmra80 Tospigim21 pempe olan zaten renkli beyaz diye yaziyor . Eğer alırsan 60 c de yıka bisey kalmaz sürekli bunu kullanırım
Amineliva00 Tospigim21 beyaz sabunla çitiliyorum renklileri beyazları da camasır suyu ama hala kalıyor yani hele beklemişse leke cozum bulamadım ben
Birminikipek Tospigim21 kosla vanish işe yaramadı ben de, üni baby çok güzel ama daha uygun fiyatlı olsun derseniz, baby me
Muyesser Tospigim21 bende bingonun klorsuz çamaşır suyunu kullanıyorum sulandırıp fıs fısa koyuyorum lekenin üstüne sıkıyorum makinaya atıyorum ilave durulama yapıyorum
birMelekAnnesi27 Sabun kulaniyirum ben citiliyorum gecmezse çamaşır suyu sonrada bol güneş gorsun yeter