Gkcylmaaz Çorba yapacağım ama bulamıyorum 🥹 dün yoğurt çorbası yedi akşamda ilikli kemik haşlamıştım patates ve havuç atmıştım onu ezip yedirdim ve bugün ne yapacağım bilemiyorum. 10 aylık, sizde bebek menüsü ne ?😊
AyazsMother Gkcylmaaz Ben bugün kabak mücveri yapacağım oğluma bayılıyor patates havuç peynir herşeyden koyuyorum az az 🌸
Deletedmom_28 Gkcylmaaz birazdan yulaf muz yedireceğim aksamda taze fasulye patates çorbası yaptım çok seviyor onu yedireceğim patates ve taze fasulyeyi haşlıyorum 1 tatlı kaşığı tam buğday onu ve zeytinyağını kavuruyorum üstüne de robattan çektiğim taze fasulye patatesi ekliyorum
Annebusra25 Gkcylmaaz benim kızım da 10 aylık 🤗🤗kemik suyuna ıspanak çorbası yapcam bugün fikir olsun sizede
Pediatrihemsiresianne Baakpnr- kıymayı nasıl veriyorsunuz acaba benimki de 8+3 ama yemiyor kıymayı çiğneyemiyor blender falan kullanmadım çatalla ezip verdim hep yemekleri sevmedi diyorum o yüzden 🙂
Hilalyrdkl Baakpnr- ayy nasıl yediriyorsunuz acaba ya ? Benimki de 8 aylık hiç birşey yemiyor kesinlikle napıcağımı şaşırdım
Gkcylmaaz AyazsMother kaç aylık ? Eline alıp yiyor ama tadımlık yiyor doymaz diye cesaret edemiyorum ben
Gkcylmaaz Deletedmom_28 bende bunu akşam yemeği olarak yapabilirim aslında, güzel bir yemek bebek için
Kucucukdunyam Deletedmom_28 eşim a101den yulaf almiş nasil yapildigini bilmiyorum nasil yapilir bebegim 13 aylik?
AyazsMother Gkcylmaaz Benim ki 1 yaşına girecek ben küçük küçük yapıp tabağına koyuyorum yarısını döküyor yarısını yiyor ama ben aynı zamanda kendim de yediriyorum öylelikle doyuyor 😂
Deletedmom_28 Gkcylmaaz evet canım şuanlık bu şekilde gidiyoruz süt alerjisi var aklıma başka bir şey gelmiyor zaten meyve püreleri kırmızı biber çorbası brokoli çorbası ıspanak çorbası bu tarz şeyler yapıyorum
Gkcylmaaz Annebusra25 kemik suyunu her seferinde baştan mı yapıyorsunuz yoksa buzluğa mı depoluyorsunuz?
Baakpnr- Pediatrihemsiresianne canım eğer buzluktaysa ki genelde taze alıyorm ama buzluktan çıkartıp direkt tencerede kendi buzu ile haşlıyorum sonra az zeytinyağında kavuruyorum iyice yumuşayana kadar sonra hangi yemekte kullanacaksam içine atıyprm biraz da öyle pişiyor zaten , acaba kıyma mı yemek istemiyor bebıs 🥰
MucizemAsyam Pediatrihemsiresianne çift çekim yaptırın iki hafta öyle yedirin ama kıymanın içerisine pirinç kabak patates koyun mutlaka tek başına kıyma hoşlarına gitmiyor. Ben kıyma pirinç bal kabağını az suyla pişiriyorum. Eziyorum catallan. Daha sonra 1 tatlı kaşığı pirinç unuyla suyu karistirip yemeği bağlıyorum
betulerkan Pediatrihemsiresianne kızım kıyma asla yemezdi başta, sonradan kabak ya da patatesi önden haşlayıp ezip, çiğ kıymayla karıştırıp tekrar su ekleyerek pişirmeye başladım. Taneli hali kalmıyor böyle severek yiyor, fikir olur belki :)
Gkcylmaaz AyazsMother bizimkinin dişleri de çıkmadı 10 aylık ama hala çıkarmaya çalışıyor o yüzden cesaret edemiyorum henüz :)