deletedmom2200 EsmaTugra valla benim bebeğim garip bir şekilde o seslerden rahatsız oluyor uykusu hepten kaçıyor 😂 ben ilk doğduğu günden beri bişeye alışıp uyku ritüeli yapsın diye kolik buzuki Orhana alıştırdım içlerinde en faydalı o ama ayı ilerdikçe onları da takmiyor istemezse asla uyumuyor 😄🙈
Belissimo Benim bebeğim 32 günlük bir kaç kere beyaz gürültü açtım deneyeyim bakalım dedim ama tepki yok ne uyutuyor ne uyurken uyanmamasını sağlıyor boşa çalıyor ses gibi. Ben mi beceremedim yoksa her bebekte etki etmiyormu
Nereidd Belissimo bizde de daha küçükken işe yaramamıştı 2 aylıkken tekrar denediğimde sustu, şimdi 4 ay olmak üzereyiz hala bazen uyuturken ya da emerken ( meme reddinde de faydası oluyor) açıyorum. Bir de bizimki karnavalda baby joy seviyor, klasik müzik olan uygulamalar da var, bazen de onu dinletiyorum
Narin EsmaTugra Adem güneş beyaz gürültü ve benzeti seslerin bebekte gelişim zeka geriliği ve hatta otizme sebep olabileceğini söylüyor.
ElifKaratas EsmaTugra canm benm bebeğim de aşırı gazlı burda annelere sormuştum gaz damlası önerdiler bana nurse harweys bıogaia iki damla önerdiler ben nurse harweys aldm dün çocuğum gündüzleri rahatsız cok zor uyuyor beşikte sallayarak . Geceleri göğsümde uyuyakalıyor uyuyunca yatırıyorum öyle yan şeklde uyandığında hemen gazını çıkartıyorum emmeden gaz sıkışmasın diye doktorum öyle demişti bana emdikten sonra en az 20 dk hiç dokunma gazı sıkışmasın önce sindirsin dedi. Bize bu damla iyi geldi dünden beri şükür
Duygual EsmaTugra Fisher price Yağmur Ormanı dönence, almadan bi deneme şansınız olursa deneyin, telefondaki kadar yüksek bi sesi yok. Ama ben memnunum, kademe kademe kendi kendine ses yavaşlayarak kapanıyor, sabaha kadar çalışmıyor.
domatesim EsmaTugra kolik bebek diye bi uygulama var onda sesler var. Süpürge, fön, çamaşır Makinesi vs. Onu indirdim. Telefonu uçak moduna alıp açıyorum
iremertmurat EsmaTugra Instagramda budizzz bear diye bir sayfa satiyor ben almayi düşünüyorum uyku arkadaşı ustelik beyaz gurultu sesleri vae :)