EsmaTugra Hanımlar bebeğim çok gazlı ve saç kurutma makinesi vb seslerle uyutuyorum. Bildiğiniz beyaz gürültü yayan oyuncak ya da ufak bi cihaz var mı
Setenayali EsmaTugra white noise diye oyuncak var ama yalnız amerikada var ve çok pahalı ben de telefona uygulama indirdim telefonu uçak moduna alınca bi zararı olmuyo diye öyle yapıyorum
EsmaTugra Setenayali evet biliyorum 430 tl civarı bana da aşırı pahalı geldi. Uçak modunu denerim olmazsa
Papatyal EsmaTugra Kizlar beyaz gurultu ve benzeri sesler cocuklarin bilinç altini olumsuz etkiliormus. " duydugumu söylüyorum kizlar dogruluk payi ne derecedir hoc bilmiyorum ama korktum yani" surekli ayni sesi dinletmeyin bence benim bebegimde agladi beyaz gurultuyu actim sustu ama bunu duydugum icin acmiyorum sadece deneme amacli actim ama cidden susturuo bebekleri.
Minelifsu ErtugrulAnnesii Superisi_0 önce emziriyorsaniz karnı doyuyordur bende gün içerisinde emesine göre değişiyordu bazen 1 veriyordum bazen 4 ama tercihim hep emzirme yanaydı ben sizin kadar vemedim hıc en fazla 90cc onu bile bitiremezdik bazen bebeğim 1 haftadır mama vermiyorum doyunca emmiyor bile çok şükür artik mam vermiyorum kilosu yerinde boyuda güzel bence ac kalıyor diye dert etmeyin ac kalsalar kilo kaybı olur siz endişe etmeyin ederseniz sütünüz gelmez
Duygual EsmaTugra Fisher price Yağmur Ormanı dönence, almadan bi deneme şansınız olursa deneyin, telefondaki kadar yüksek bi sesi yok. Ama ben memnunum, kademe kademe kendi kendine ses yavaşlayarak kapanıyor, sabaha kadar çalışmıyor.
EsmaTugra [bilinmeyen] youtube sürekli çocuğun başında tutamam değil mi ? Sonuçta radyasyon yayıyor telefn vb eşyalar. Ayrıca telefonu sadece bu amaçla kullanamıyorm sürekli ya biri arıyor ya msj bakmak zorunda kalıyorum bişey çıkıyor muhakkak. Yotube arka planda oynatma özelliği gelse ya...
Bsk EsmaTugra telefonu yaklaştırmamak istemeniz en doğrusu ben de sizinle aynı fikirdeyim. Biz taşınabilir şarjlı hoparlör aldık onu kullanıyoruz. Sonrasında da onun için şarkılar yükleyip yine kullanırız diye düşündük, tavsiye ederim.
EsmaTugra Bsk ben de hoparlör almaktansa oyuncak alırsam ilerde de oynar diye düşündüm ama sanırım hoparlör alacağım