Burcu35 Maryyy Ben yaptırıyorum o oraya çok hafif tıık diye geçiveriyor tek sefer diğer yerler gibi dönüp dönüp yapmıyor yani
Maryyy Burcu35 konusucaz artik. Ya cok aciyo dimi? Koltuk alti bile zorluyo beni. Genital cok zor diyolar.
Maryyy DesorLiviya thanks baby❗ koltuk alti yarim kalan seanslarim icin 5 ay bi dolsun hormonlar otursun dediler o yuzden bekledim
Burcu35 Maryyy Hamile kalmadan önce başka yere gidiyordum çok rahattı hiç acımazdı. Şimdiki gittiğim yer acıyor nedense ikiside buz lazer ama anlamadım gitti. Az dişimi sıkıyorum sonrası mutluluk hele bu yaz aylarında oh be diyor insan hiç umrum değil kıl tüy büyük rahatlık
Burcinersoz Maryyy acıyor mu? Bende sezeryan oldum ama dikşş bölgesi ve 5 cm üstünü hiç hissetmiyorum. Hatta doktora sorunca normal 1 yıla anca geçer demişti.
Merve18 Maryyy canım sezeryandan 1 buçuk ay sonra gittim bikini bölgesi yaptırdım doktor onayı alarak tabi, ama yıne korkumdan o kesık yeri bir parmağımla üstünü kapattım diğer yerleri yaptırdım hafif genital acıyor ama mecbur sonrası Sefa valla
Merve18 K@Maryyy#1974600 canım sezeryandan 1 buçuk ay sonra gittim bikini bölgesi yaptırdım doktor onayı alarak tabi, ama yıne korkumdan o kesık yeri bir parmağımla üstünü kapattım diğer yerleri yaptırdım hafif genital acıyor ama mecbur sonrası Sefa valla
Dilek01 Maryyy hiçbir sorun olmaz ben estetisyeniö işlemi yapıyorum sadece eğer o bölgede agrı varsa sanmıyorum olacağını çizgiye spatula katıp işlem yaptırabilirsiniz ama bi sorun olmaz
Maryyy Dilek01 en az aci icin hangi makina sizce? Isimleri var bi Alexander biliyorum. Ama gittigim bu makinami emin degilim sizin oneriniz nedir?
Dilek01 Maryyy kesinlikle alexandrite tavsiye ederim son cıkan sistem sonuçlar çok iyi ama illaki biraz da olsa acı hissedilir tani eski cihazlar gibi diil tabi biraz acı eşiği dediğimiz durumlada alakalı olabiliyor
Maryyy Dilek01 o zaman super cunku aci esigim diplerde😂 katlanmak zorundayim napim.simdi her defasinda dedigim gibi sunu diyim o zaman "ben kiii bi normal bi sezeryan dogum yapmis kadinim, lazer isini viz gelir" 😂. Tesekkurler❗