Ravza_38 Doğumdan sonra ter kokmaya başladım aynı sorunu yaşayan varmı ? Nasıl bir çözüm buldunuz lütfen yardım 😟
hilalhanim Ravza_38 çözüm; kokuya alışmak 😂😂 bir kez bir boncuk teri olmayan ben asla ter kokmayan ben misler gibi pis kokuyorum
PrensAybars Ravza_38 bimde nıveanın erkek rollonu var boyutu küçük fiyatıda uygun ben o şekilde çözüm buldum kokmuyorum
Nurgr Ravza_38 kesinlikle rexona al canım. Bende ter sorunu için post açtım önerilerde rexona vardı aldım ve kurtuldum. Stick şeklinde olanlardan al men yada women farketmez.
Naazz Ben artık lanet ediyordum işe gidiyorum insanlar bana yaklaşmasın diye dua ediyordum dilan polatın roll onunu aldım ve bin kere Allah razı olsun dedim tüm gün gram ıslaklık olmuyor koltukaltımda
Minik_kusummm Ravza_38 ya benmde kol altim terliyor kokmuyor ama kiyafetim islaniuo kol alti utaniyorm kolumu kaldırmaya pis gibi hissediyorum kendimi once böyle değildi
Naazz Minik_kusummm trendyoldan aldım canım rise &shine antiperspirant roll on bunu kullan çıkarana dua edersin 🌸🌸
esraanurrr Ravza_38 ben ben ben… terim çok çok az kokardı Ancak burnumu koltuk altıma sokunca alırdım kokuyu🤮 ama şimdi sirke gibi kokuyorum ve aşırı terliyorum hala çözüm bulamadım
Ozlembozoglu Ravza_38 rexona clinical rol on kesin çözüm. Bende doğumdan sonra araştırmaya girdim. Normalde de koltuk altı çok terleyen biriyim ama doğumdan sonra koku da eklendi. Bu ürün harika sıfır ıslaklık sıfır koku. Koltuk altındaki o kötü görüntüden de kurtuldum sayesinde.
Aseless Ravza_38 ay gerçekten sadece benim sanıyordum 🥴 önceden bırak ter kokmayı terlemezdim bile ama doğumdan sonra hormonlar falan bı değişti bı afalladi birşeyler oldu bende bir çözüm bulamadım tek çare duş ve deodorant 😂🌸
sheyda9191 Ravza_38 kaya tuzu sabunu en güzeli. Lambasını sipariş ettiğimde yanında gönderdiler. Islak koltuk altına sürüyorsun sadece ve mis
Hirabebek Acemianne2807 karnonatı bi kaba koyun duş aldığınızda çıkmadan önce parmağınızla koltuk altınıza sürün tekrar durulamayın
YgmrRain Ravza_38 kesinlikle hindistan cevizi yağı ile karbonat karıştır 1 tatlı kaşığı hindistan cevizine 1 tatlı kaşığı karbonat bu şekilde artırabilirsin duştan sonra sür mis gibi 1 gün ragat kokmuosun hergün duş ve ardından sür etkisşni göreceksin 😊