Serserilikiz Katya maşallah size okadar sene nasıl aynı yerde durdunuz ben şahsen okadar duramazdım ortam bir zaman sonra bayıyor
Katya Serserilikiz sürekli sirkülasyon olan bir işti yani hep ya yeni kişiler katılırdı ekine yada iş yapış şeklini değiştirirlerdi. Ben anlamadım nasıl geçti o kadar yol. Global bir firmaydı Personel memnuniyetine çok önem veriyordu
Serserilikiz bikerem bizim iş olmaz simdiden teşekkür ederim hiç birşey göründüğü gibi kolay değilmiş çok iyi anladim Birşey daha sorsam sizede çok soru soruyorum kusurama bakmayın Eşim kwai uygulaması indirmiş ve ordan altin oynuyor para kazancakmis öyle birşey olabilirmi sizce
bikerem Serserilikiz estağfirullah,yardimci olduysam ne mutlu ama o uygulamayi inanin bilmiyorum,eger durumunuz cok cok iyi degilse risk almayin derim ben korkarim oyle seylerden. Cunku etimiz ne budumuz ne,hic bilmiyorum inanin
Miranbeyinmothersi Serserilikiz canım benim eşimde 3 yıllık şirketinden ayrılacağını söyledi anlasarak ayrıdı 30000 tl aldı sonra tekrar aybı yerine girdi , eğer iyi insanlarsa onlar tazminatı girdi çıktı yaparak verebilirler