deletedmom111 Kızlar bebeğim 33 günlük uykusu okdr hafif ki her saat başı kalkıyor uyanıncada uyumak bilmiyor sabaha kadar uyku uyumuyoruz gündüzde aynı şekilde bi çıt sesine uyanıyor napcam bilmiyorum psikolojim bozuldu artık ne yapmam gerekiyor 😥🤦🏻♀️
Cansubarin deletedmom111 sesli biyere alıştır canım sese alışırsa iyi olur yoksa çok çile çekersin ben 38 günlüktü canlı müziğe götürmüştüm yük sesli bi yerdi biraz garipsedi önce sonra alıştı mışıl mışıl uyudu şimdi iki aylık ve her yerde uyuyor
Duruuuuuu deletedmom111 yakın arkadaşımın bebeği öyleydi üzülüyordum haline ama çocuk 2 Aydan sonra maşallah çok uslu ve uykulu bebek oldu
deletedmom111 Farahzeynep aksine sesli ortamdaydı ama nolduysa huy değiştirdi😥zaten ses dışanda da uyku problemimiz var
deletedmom111 Cansubarin zor uyuyan bi Bebek zaten canım uyutana kadar canım çıkıyor sessiz ortamdada uyumuyor ses oldu mu hiç uyumuyor napcam bilmiyorum 🤦🏻♀️
Minikoglum bnce bebegin yapisiyla alakali. ilk zamanlar bizdebolca gurultude uyuttuk lakin sonra nasil olduysa cit sesine bileuyaniroldu.bir iki aylikken gece uyanir 1_2saat uyumaz bakinirdi 11aylikolucaz hala uykuyla arasi yok. uyumamasi icin bahanesi cok.kabullendim galiba zor cok zor uyumayan cocuk. saf gibi dolasiyirum etrafta iki cumleyi kuramaz oldum
deletedmom111 Minikoglum aynen canım bende öyleyim napcam bilmiyorum 33 gün bana yıl gibi geldi sanki bi türlü uyutamıyorum
Zipcik deletedmom111 40 i çıkınca tekrar huy degistirir derler umudunu kaybetme😊 uyku olayı beni de çok zorlamıştı ama hatırladığım kadarıyla 3aydan sonra falan iyice düzene giriyo.he yine uyaniyolar ama en azından emip uyuyorlar
deletedmom111 Derinbebis ağlıyor canım beşiğinde de yatıramıyorum kucağıma gelmek istiyor hep ağlayınca bide meme istiyor tabi uyutuyorum zor da olsa 1 saat sürmüyor geri uyanıyor😥
Berilsmom deletedmom111 yapacak hiçbişey yok maalesef biz 6 aydır öyleyiz. Uyumayan çocuk ne yaparsan yap uyumuyor. Yorgunluktan uykusuzluktan gittikçe zayıflıyorum 🤷♀️
Almila2602 Bu bebeğin kişiliği ile alakalı benim kızımda ilk aylarda sesli ortamda uyurdu tv yi açardım o yüzden sese alışsın diye sonra kendi tercihi sesli ortamda uyumaz oldu kabalık ortam sevmiyor şuan 6 aylığız huyları zamanla değişiyor 2 aylık olduğunda değişir bence bizim de şuan diş problemi var gece saat başı uyanıyor çok huzursuz