merrvayydn annebenanneoldum kilosu için bir şey diyemeyeceğim bebeğiniz kaç aylık? Büyüdükçe kilo alımları düşermiş çünkü.İnşallah mamayı kabul eder de zorlanmazsınız🙏🏻
merrvayydn annebenanneoldum kilo alımı düşmeye başlamış demek ki.Ama yinede doktorunuz en iyisini bilir.İnşallah düzene girer sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻
annebenanneoldum merrvayydn çok teşekkür ederim ❤️ bir anda durdu alımı o yüzden biraz tereddüt halindeyim açıkçası
merrvayydn annebenanneoldum çok düşünmeyin bence kontrolünüze kadar çünkü sütünüz etkilenebilir.Bebek hareketlendikçe bi anda durup yavaşlar diyorlar ama benim bebeğim daha küçük olduğu için çok da bilgim yok maalesef.Sağlık sıkıntısı olmasın da..
Mhndsanne17 annebenanneoldum Neocate kullandık bir problem yaşamadık kokusu kötü ama içti sonuç olarak :)
Btugce94 annebenanneoldum benim kızımın kilo alımı her ay oluyordu ama 7 ayda pat diye durdu ve 7. Ayda mamaya başladık biz
Btugce94 Biz ek gıdaya başlamadık henüz kabak havuç patates elma armut başlamıştık hepsi alerji yaptı biraktik