Familyboy sakinolgirll bütçen iyiyse roborock derim kesinlikle ama değilse Viomi serisine iyi diyenler var ben YouTube üzerinden çok araştırdım öyle aldım en iyisi roborock ama fiyat olarak çok pahalı Xiaomi mi vacuum mop pro kullanıyorum ben süpürme silmesi fena değil iş görür
sakinolgirll Familyboy evet benim alacağım modelden 1000 TL daha fazla roborock bir de ona bakayım canım
Familyboy sakinolgirll fazla ama parasının hakkını veriyor roborock imkanın varsa bütçen yetiyorsa başka bişey bakma roborock al derim çünkü dünya para dökeceksin boşa dökmemiş olursun roborock alırsan
Sedalperenn sakinolgirll wiami fx9 pro kullanıyorum süpürmesi silmesi günlük için gayet yeterli tabiki hiç bi robot bizim yaptığımız gibi yapamaz 😂 haritalanması güzel farklı bi kaç harita kaydedebiliyorsunuz. Çoğu robot malesef silerken halıları algılamıyor toplayıp sildiriyorum ben ☺️
ikizlerinanasiii Sedalperenn merhaba bende bugün sipariş verdim memnun musunuz artıları yada eksileri nedir acaba?😌
Aloneeee sakinolgirll Roborock s5 max. Asla sorun yaşamadım. Sizin dediğiniz modellerden iyi diye 3 arkadaşım aldı 3 ü de kısa bir süre sonra haritalamada sorun yaşadı
berenkus_ sakinolgirll valla alma bosuna ben aldim toplasan 20 yada 30 kere kullanmisimdir onun yerine dyson al robot supurge pişmanlıktır
Minik-13 Roborock u tavsiye ederim vacum prodan memnun kalmayınca bunu almıştık gayet iyi silme özelliği de güzel bi kere hafızasına kaydedince tekrar harita yapmana gerek kalmıyor