TugbaYvz Kizlar herkese iyi geceler oğlum 23 aylık bugün ikinciye hamile olduğumu öğrendim var mı benim gibi olan çok heyecanliyim beni neler bekliyor bilmiyorum 😊 umarım herşey çok iyi olur
Sherlock1180 TugbaYvz bebeğim 2 yaşına girdiğinde oğlum olmuş olacak kısmetse. Bende beni bekleyenlerden çok doğum.anında beni bekleyenlerden korkuyorum(^.^)
TugbaYvz gocebebirbayan selametle kucağınıza alın inşallah bende oğlum 2.5 -3 yaş arası olduğunda doğurmuş olurum inşallah 😍😍
TugbaYvz Sherlock1180 selametle sağlıkla kucağınıza alın Inşallah ilk doğumum güzel geçmişti çok şükür umarım ikincide öyle olur onun için doğum anı ve sonrasına dair iyi şeyler hatırlıyorum Inşallah iyi olur 😍 umarım sizinde
TugbaYvz Mucize16 hayır istiyorduk ama tabi insan ister istemez şaşırıyor yeni heyecanlar yeni bir mucize💜
Sherlock1180 TugbaYvz suni sancida hissettiklerim.dışında doğum benin içinde çok güzeldi inşallah suni sanvisiz bir avazda hepimiz kurturuz normal bir şekilde
Ayse361 TugbaYvz kızım 5 buçuk aylık ve 2.çocuk çalışmalarıma başladık eşimi zar zor ikna ettim en mübareği ile biiznillah hemen tutar amiiin🤣🤣🤣
TugbaYvz Ayse361 ay bismillah 😆 çok yeni daha sizinki ınanki bende zamanla olsun biraz daha büyüsün diye diye bu zamana getirdim dayanamadım artık saldım😆😆
Mucize16 TugbaYvz hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bnm kızmda 22 aylık bende düşünüyorum aslında
TugbaYvz Sherlock1180 ay Inşallah hayırlı yönünden kolay bir şekilde Rabbim yardımcımız olsun sonrası dünyanın en güzel duygusu💜 Rabbim olmayan kardeşlerimize nasip eylesin
Ayse361 TugbaYvz 🤣🤣 ben hemen beraber büyüsünler olsun bitsin istiyorum 🤣 kafayı tırlatmışken tam tırlatayım ikisü büyüyünce toparlarım 🤣🤣🤣
TugbaYvz Mucize16 teşekkür ederim Allah razı olsun 😊 aslında hafiften iki çocuk arasi yaş aralığı normal gibi düşünülmesi gereken bir zaman
VERA19 TugbaYvz Hayırlı olsun🌸 benimde kızım şuan 33 aylık ve yeni doğum yaptım küçük kızım 1 aylık. Çok güzel hisler çok zor ama bir şekilde üstesinden geliniyor
TugbaYvz VERA19 teşekkür ederim sizde güle güle büyütün inşallah 🥰 hemen hemen doğum yaptımda aynı sizin gibi olacak iki cougumda Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🎈